Valentinsdag

Valentinsdag. 14. Februar. Også kjent som alle hjerters dag har blitt en kjent tradisjon verden over for å feire kjærlighet. Gaver som blomster, sjokolade og bamser gis til sine nære og kjære for å vise affeksjon. Disse førnevnte gjenstandene passer godt for dagen, men retter seg kanskje mest mot ett av kjønnene. Hva gir man egentlig til mennene i sitt liv på valentinsdagen? Hva er en god gave til ham på valentinsdagen? 


Tre regler for en god gave på valentinsdagen: 


  • Må ikke ødelegge lommeboken. En playstation 5 eller Xbox One er selvsagt ikke en dårlig gave, men prisen er kanskje litt for høy for denne dagen.

  • Må være noe han trenger. En god gave er noe man får bruk for, og kan benytte daglig. Kanskje en god ansiktskrem eller skjeggprodukt?

  • Noe du ønsker han skal bruke! Menn er enkle skapninger, og forstår ofte ikke små subtile hint. Syns du kanskje at han trenger en ny deodorant? Da bør du se på våre eksklusive produkter her. 


Husk at vi også har en konkurranse gående hvor du kan vinne hudpleieprodukter av eget valg opp til kr. 1000! Se konkurransen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.