Fuktighetskrem
Gi huden den fukten den trenger!
Se våre produkter

Hvorfor trenger man fuktighetskrem?

Huden blir tørr av mange årsaker, inkludert aldersrelaterte endringer, klima, dårlige vaner og mangel på fuktighet. Tørr hud kan være irriterende, føre til flass, sprekker og fine linjer. Men fortvil ikke, du kan forhindre og behandle tørr hud ved å følge en god hudpleierutine og bruke rett hudpleieprodukter.

En av de viktigste årsakene til tørr hud er mangel på fuktighet. Huden vår produserer mindre og mindre fuktighet etter hvert som vi alder, noe som gjør den mer sårbar for tørrhet. Klima kan også spille en rolle, spesielt vintermånedene når luftfuktigheten er lav. Dårlige vaner, som å bade med varmt vann, bruke sterkt parfymerte produkter eller overdrive soling, kan også føre til tørr hud.

Men hva kan du gjøre for å hindre tørr hud? Heldigvis er det mange trinn du kan ta for å beskytte huden din. For det første bør du være sikker på å hydrere både innsiden og utsiden. Drikk nok vann og spis matvarer som inneholder naturlige fuktighetsgivende ingredienser. Du bør også unngå skarpe objekter, som barberblad og skrubber, og velge produkter med en mild formulering.

Men når det kommer til hudpleieprodukter, er det en ting som er enda viktigere – bruk en fuktighetskrem. En fuktighetskrem kan hjelpe med å låse inn fuktighet, beskytte huden mot tørrhet og for tidlig aldring, og gi deg en frisk, velpleid glød. Velg en fuktighetskrem som passer til din hudtype og inneholder naturlige fuktighetsgivende ingredienser som glyserin, hyaluronsyre eller aloe vera.

Til slutt, husk på å påføre solkrem hver dag. UV-stråler fra solen kan føre til tørr hud og for tidlig aldring, så velg en solkrem med høy beskyttelse og påfør den regelmessig.

For å oppsummere, tørr hud kan være et resultat av mange faktorer, men det er enkelt å hindre og behandle ved å følge en god hudpleierutine og bruke rett produkter. 

Våre bestselgere

Handlekurv
Skroll til toppen