, , , ,

Micropore Silikontape 2,5cm x 5m

kr 99,00

Micropore Silikontape er en innovativ og skånsom løsning designet for personer med ekstra skjør og sensitiv hud

Produktnummer: 955561 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Ekstra skånsom silikontape for sensitiv og skjør hud

Micropore Silikontape er en innovativ og skånsom løsning designet for personer med ekstra skjør og sensitiv hud. Denne tapen er ideell for langvarig bruk, spesielt for de som trenger å feste bandasjer, sårpleieprodukter, stomiplater, eller kateter uten risiko for hudirritasjoner eller sår.

Hovedfordeler med Micropore Silikontape

  • Skånsom mot Huden: Silikontapen er ekstra mild mot huden, og reduserer risikoen for irritasjon og sår, selv ved hyppig bruk.
  • Fleksibel Bruk: Tapen er lett å montere og kan fjernes og remonteres etter behov, noe som er spesielt nyttig for å sjekke sår, sting eller andre medisinske behov uten smerte eller ubehag.
  • Hypoallergen og Lateksfri: Sikrer trygg bruk selv for de med sensitiv hud eller latexallergi.
  • Reduserer Arrdannelse: Silikonmaterialet er kjent for sine egenskaper som kan bidra til å redusere arrdannelse.
  • Enkel å Tilpasse: Kan enkelt rives både på tvers og på langs for å oppnå ønsket lengde og bredde, noe som gir fleksibilitet i bruken.
  • Sikker Fiksering: Tilbyr en trygg og sikker fiksering av medisinsk utstyr eller pleiematerialer uten å kompromittere hudens integritet.
  • Minimal Hudstripping: Tapen kan fjernes med minimal hudstripping eller lugging i hår, noe som gjør den ideell for barn og eldre med spesielt skjør hud.

Bruksområder

Micropore Silikontape er velegnet for en rekke medisinske og pleiemessige behov, inkludert fiksering av bandasjer, sårpleie, stomiplater, og kateter. Den er spesielt nyttig for pasienter som krever hyppige bandasjeskift eller for de som har behov for en skånsom fiksering.

Tilgjengelighet

Micropore Silikontape 2,5cm x 5m er tilgjengelig på blå resept for pasienter med spesifikke medisinske behov, som stomi eller urinretensjon/kateter, noe som understreker produktets medisinske verdi og pålitelighet.

Inkluder Micropore Silikontape i din pleierutine for å sikre en skånsom, sikker og effektiv fiksering, samtidig som du beskytter din sensitive eller skjøre hud.

Egenskaper

Navn: Micropore Silikontape 2,5cm x 5m

Leverandør: 3M Norge A/S

Varenummer: 955561

Type: Medisinsk utstyr

Ingredienser

Handlekurv
Micropore Silikontape 2,5cm x 5mMicropore Silikontape 2,5cm x 5m
kr 99,00
Skroll til toppen