-43%
, ,

Apobase fet krem m/pumpe 435g

kr 169,00

Apobase Fet Krem med pumpe er en kraftig fuktighetskrem spesielt utviklet for å gi intensiv og langvarig fuktighet til tørr og sensitiv hud.

EAN: 07046677016404 Produktnummer: 901368 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g.: kr. 0.57

Mild fuktighetsgivende krem til tørr og sensitiv hud

Produktinformasjon

Apobase Fet Krem med pumpe er en kraftig fuktighetskrem spesielt utviklet for å gi intensiv og langvarig fuktighet til tørr og sensitiv hud. Denne kremen er ideell for menn som ønsker å gi ekstra pleie og næring til huden, spesielt områder som er spesielt utsatt for tørrhet og irritasjon.

Fordeler med Apobase fet krem

1. Intensiv fuktighet: Kremen gir en dyp og langvarig fuktighetsgivende effekt som hjelper til med å mykgjøre og gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse.

2. Fet krem: Denne kremen har en fet konsistens som gir ekstra pleie og beskyttelse til tørr og sensitiv hud.

3. Skånsom mot sensitiv hud: Kremen er spesielt utviklet for å være skånsom og mild mot sensitiv hud. Den inneholder ikke parfyme eller fargestoffer.

4. Praktisk pumpe: Kremen leveres med en praktisk pumpe som gjør det enkelt å dosere og påføre riktig mengde krem.

5. Allsidig bruk: Kremen kan brukes på hele kroppen, inkludert ansikt og lepper, for å gi ekstra fuktighet og beskyttelse til huden.

Bruksområder:

Apobase Fet Krem m/pumpe er ideell for alle som ønsker å gi intensiv pleie til tørr og sensitiv hud. Den er spesielt nyttig for personer med eksem, psoriasis eller andre hudtilstander som trenger ekstra fuktighet og beskyttelse.

Produktet inneholder ikke parfyme.

Egenskaper

Navn: Apobase fet krem m/pumpe 435g

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 901368

Ingredienser

Aqua, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Sodium Gluconate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.

Handlekurv
Apobase Fet KremApobase fet krem m/pumpe 435g
kr 169,00
Skroll til toppen