-42%
, , ,

Apobase krem 100g

Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 69,00.

Apobase Krem 100g er en pålitelig og effektiv krem som er spesielt utviklet for å gi intensiv fuktighetsgivende pleie for tørr og sensitiv hud.

EAN: 07046677001110 Produktnummer: 802942 Kategorier: , , , Stikkord: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g.: kr. 1.19

Fet krem som tilfører fukt til hudbarrieren

Produktinformasjon

Apobase Krem er en pålitelig og effektiv krem som er spesielt utviklet for å gi intensiv fuktighetsgivende pleie for tørr og sensitiv hud. Denne kremen er ideell for menn som trenger ekstra pleie for å opprettholde en sunn og velpleid hud.

Fordeler med Apobase krem

1. Intensiv fuktighet:  Gir en dyp og langvarig fuktighetsgivende effekt som hjelper til med å mykgjøre og gjenopprette hudens naturlige balanse.

2. Beroligende egenskaper: Denne kremen inneholder beroligende ingredienser som roer ned irritert hud og reduserer rødhet og kløe.

3. Skånsom mot sensitiv hud: Kremen er spesielt utviklet for å være skånsom og mild mot sensitiv hud. Den er også egnet for bruk på hudirritasjoner, eksem eller etter barbering.

4. Rik på naturlige oljer: Kremen er rik på naturlige oljer som gir ekstra pleie og næring til huden, samtidig som den forhindrer fuktighetstap.

5. Allsidig bruk: Kremen kan brukes på hele kroppen, inkludert ansikt og lepper. Den kan brukes daglig eller ved behov for å gi huden en ekstra dose fuktighet og beskyttelse.

Bruksområder:

Apobase Krem er ideell for menn med tørr og sensitiv hud, eller for de som opplever hudirritasjoner eller tørrhet etter barbering. Den kan brukes som en daglig fuktighetsgiver for å opprettholde god hudhelse, eller som en beroligende krem ved hudirritasjoner og eksem.

Egenskaper

Navn: Apobase krem 100g

Leverandør: Karo Pharma

Varenummer: 802942

Ingredienser

Aqua, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Sodium Gluconate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.

Handlekurv
Apobase krem 100gApobase krem 100g
Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 69,00.
Skroll til toppen