, , ,

Corega Ultra krem festemiddel 40g

kr 64,00

Corega Ultra krem festemiddel er en profesjonell proteseklebemiddel som gir en sterk og langvarig feste for proteser

EAN: 5000198124446 Produktnummer: 876722 Kategorier: , , , Stikkord: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g: kr. 1.60

Produktinformasjon

Corega Ultra krem festemiddel er en profesjonell proteseklebemiddel som gir en sterk og langvarig feste for proteser. Klebemiddelet er basert på en kraftig akrylformel som gir en øyeblikkelig feste og holder protesen på plass gjennom hele dagen.

Corega Ultra krem festemiddel har en kremaktig konsistens som gjør den enkel å påføre og fordele på protesen. Den etterlater ingen ubehagelig lukt eller smak, og er velegnet for personer med følsomme slimhinner eller allergier.

Corega Ultra krem festemiddel er et godt valg for personer som ønsker en profesjonell og langvarig løsning for å holde protesen på plass.

Anbefalt bruk

Rengjør tannprotesen og tørk den. Påfør Corega i korte striper, anvend en liten mengde første gang du bruker produktet. Kom ikke for tett mot protesekantene. Skyll munnen før du setter inn protesen. Bruk mer hvis nødvendig. Bruk av for mye krem kan føre til at den trenger ut i munnen. Trykk på plass protesen, hold den fast og bit sammen i et par sekunder for å feste den. Det kan være du må prøve deg frem noen ganger før du finner riktig mengde for din protese. Påfør én gang daglig for godt feste. Hvis du trenger å bruke kremen mer enn en gang daglig, spør tannlegen din om råd

Egenskaper

Navn: Corega Ultra krem festemiddel 40g

Leverandør: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare

Varenummer: 876722

Produkttype: Medisinsk utstyr (klasse I)

Ingredienser

Calcium/sodium PVM/MA copolymer, Petrolatum, Cellulose gum, Paraffinum liquidum, Propylparaben, Aroma, CI 45430.

Handlekurv
Corega Ultra krem festemiddel 40gCorega Ultra krem festemiddel 40g
kr 64,00
Skroll til toppen