-20%
, , , , , ,

Avène Cleanance Comedomed 30 ml

kr 159,00 ,-

Avène Cleanance Comedomed er en krem-gel som bidrar til å redusere urenheter og hudormer samtidig som den gir fuktighet til huden.

EAN: 03282770202854 Produktnr: 897479 Kategorier: , , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 6.63

Produktinformasjon

Avène Cleanance Comedomed er en krem-gel som bidrar til å redusere urenheter og hudormer samtidig som den gir fuktighet til huden. Den er spesielt utviklet for fet og uren hud og inneholder aktive ingredienser som reduserer overproduksjon av talg og fjerner døde hudceller. Den har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og glatt.

Bekjemp urenheter og hudormer med Avene Cleanance Comedomed

Cleanance Comedomed er spesielt utviklet for å bekjempe urenheter og hudormer. Med aktive ingredienser som reduserer overproduksjon av talg og fjerner døde hudceller, kan denne krem-gelen bidra til å forbedre hudens tekstur og gi en klarere hudtone.

Gi fuktighet til fet og uren hud

Selv om Cleanance Comedomed er utviklet for å bekjempe urenheter, gir den samtidig også fuktighet til huden. Den har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og glatt. Med jevnlig bruk kan denne krem-gelen bidra til å balansere huden og redusere tørrhet.

Lett og hurtig absorberende formel

Cleanance Comedomed har en lett konsistens som raskt absorberes av huden. Den er ikke klissete og etterlater ingen rester på huden. Med sin friske og delikate duft, er den perfekt for daglig bruk.

Egenskaper

Navn: Avène Cleanance Comedomed 30 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 897479

Ingredienser

Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Isopropyl Alcohol, PEG-6, Glycerin, Silybum Marianum Fruit Extract, Silica, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Water (Aqua).

Handlekurv
avene cleanance comedomedAvène Cleanance Comedomed 30 ml
kr 159,00 ,-
Skroll til toppen