-20%
, , , ,

Avène Soothing Radiance Mask 50 ml

kr 159,00

Avène Soothing Radiance Mask er en fantastisk måte å gi huden din den ekstra omsorgen den trenger. Denne masken vil gi deg strålende hud på 1-2-3.

EAN: 03282779051392 Produktnr: 902407 Kategorier: , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 3.98

Produktinformasjon

Avène Soothing Radiance Mask er en fantastisk måte å gi huden din den ekstra omsorgen den trenger. Denne 50 ml tuben er fullpakket med beroligende ingredienser som vil gi huden din en strålende glød. Her er noen av fordelene du vil oppleve ved bruk av denne masken:

Beroligende ingredienser for å roe ned irritert hud

Masken er formulert med termisk kildevann som er kjent for sine beroligende egenskaper. Denne masken er også beriket med beroligende ingredienser som reduserer rødhet og irritasjon. Hvis du har sensitiv hud eller lider av eksem, vil denne masken gi deg lindring.

Oppfriskende ingredienser for en strålende glød

I tillegg til de beroligende ingrediensene inneholder Avène Soothing Radiance Mask også oppfriskende ingredienser som vil gi huden din en sunn og ungdommelig glød. Dette inkluderer vitamin E, som er kjent for å bekjempe frie radikaler, og glyserin, som vil gi fuktighet til huden din.

Avène Soothing Radiance Mask er enkel å bruke

Masken er enkel å bruke og tar bare noen minutter å påføre. Påfør et tynt lag på renset hud, la det sitte i 10-15 minutter, og skyll deretter grundig med vann. Bruk den en til to ganger i uken for å opprettholde en sunn og strålende hud.

Egenskaper

Navn: Avène Soothing Radiance Mask 50 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 902407

Ingredienser

Avène Thermal Spring Water. Safflower og kokos.Propylenglycol.

Handlekurv
Avène Soothing Radiance MaskAvène Soothing Radiance Mask 50 ml
kr 159,00
Skroll til toppen