-14%
, , , , ,

Belladot Original Glide silikonbasert glidemiddel 80 ml

Opprinnelig pris var: kr 179,00.Nåværende pris er: kr 154,00.

Belladot Original Glide, et premium silikonbasert glidemiddel som gir en langvarig og silkemyk opplevelse av glede og intimitet.

EAN: 7350033084106 Produktnummer: 850430 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 2.24

Silikonbasert glidemiddel

Produktinformasjon

Belladot Original Glide, et premium silikonbasert glidemiddel som gir en langvarig og silkemyk opplevelse av glede og intimitet. Dette glidemiddelet er tilgjengelig på vårt nettapotek og er designet for å gi deg optimal smøring og komfort under intime øyeblikk.

Belladot Original Glide er formulert med høykvalitets silikon som gir en silkeaktig glid og langvarig smøring. Det gir en jevn og langvarig effekt uten å tørke ut, slik at du kan nyte intime stunder uten å måtte avbryte for å påføre mer. Perfekt for analsex.

Dette glidemiddelet er ideelt for bruk under samleie eller med sexleketøy. Den gir en ekstra glidende følelse og reduserer friksjon, noe som kan bidra til å forhindre ubehag eller irritasjon. Den silkemyke konsistensen gir en behagelig opplevelse og gjør det enkelt å utforske ulike posisjoner og intensiteter.

Fordelene med Belladot Original Glide er mange. Den er langvarig og krever kun en liten mengde for å oppnå optimal smøring. Den er vannavstøtende, slik at den ikke påvirkes av fuktighet eller vann, og den kan brukes under dusjen eller i badekaret. Produktet er også parabenfritt og dermatologisk testet for å sikre trygghet og komfort under bruk.

For å bruke Belladot Original Glide, påføres en liten mengde på ønsket område og masseres forsiktig inn i huden. Det er viktig å ikke bruke dette glidemiddelet sammen med silikonbaserte sexleketøy, da det kan skade overflaten på leketøyet. Det er kompatibelt med latekskondomer.

Egenskaper

Navn: Belladot Original Glide silikonbasert glidemiddel 80 ml

Leverandør:

Varenummer: 850430

Ingredienser

Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Dodecane.

Handlekurv
Belladot Original GlideBelladot Original Glide silikonbasert glidemiddel 80 ml
Opprinnelig pris var: kr 179,00.Nåværende pris er: kr 154,00.
Skroll til toppen