, , , , ,

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum​ 30 ml

kr 179,00

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum er en avansert fuktighetsgivende behandling som er utviklet for å forbedre og opprettholde hudens hydrering.

EAN: 3606000560833 Produktnummer: 943768 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 5.97

Produktinformasjon

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum er en avansert fuktighetsgivende behandling som er utviklet for å forbedre og opprettholde hudens hydrering. Dette serumet er en del av CeraVe-serien, kjent for å tilby effektiv hudpleie som er skånsom mot huden.

Fordeler med CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum

 1. Hyaluronsyre: Serumet inneholder hyaluronsyre, en kraftig fuktighetsgivende ingrediens som kan hjelpe med å binde fuktighet til huden, og dermed gi intens hydrering.
 2. Styrker hudens barriere: CeraVe-produkter er kjent for å inneholde ceramider, som er naturlige lipider som hjelper til med å styrke hudens beskyttende barriere. Dette serumet inneholder også ceramider for å bidra til å bevare hudens fuktighet.
 3. Skånsom formulering: CeraVe er kjent for sin skånsomme formulering som passer for sensitiv hud. Serumet er parfymefritt og inneholder ikke irriterende ingredienser.
 4. Allsidig bruk: Serumet kan brukes i kombinasjon med andre hudpleieprodukter og passer for både daglig og nattlig bruk.
 5. Føles lett på huden: Serumet har en lett konsistens som raskt trekker inn i huden uten å etterlate en fet følelse.

Serumet er ideelt for å styrke opp huden, med sin avanserte formel

 • Den unike kombinasjonen av tre essensiell ceramider (1, 3 og 6-II) bidrar til å styrke hudens beskyttende barriere og reduserer dermed fukttapet i huden.
 • Hyaluronsyre som binder fukt til hudens overflate og dermed hjelper huden med å bevare sitt naturlige fuktighetsnivå.​
 • Vitamin B5 bidrar til å gjenopprette hudens beskyttende barriere.
 • MVE-teknologi (MultiVesicular Emulsion Technology) frigjør kontinuerlig aktive ingredienser.

Bruksområder:

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum er ideelt for alle hudtyper som ønsker å forbedre hudens hydrering. Det kan bidra til å berolige tørr hud, redusere flassing og forbedre hudens tekstur.

For best resultat bør serumet påføres på renset hud før du bruker andre hudpleieprodukter eller fuktighetskrem. Det kan også brukes under solkrem om dagen for å gi ekstra fuktighet. Husk å følge bruksanvisningen for produktet.

Gi huden din en ekstra dose fuktighet med CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum, og opplev forbedret hudhydighet og en mykere, mer strålende hud.

Egenskaper

Navn: CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum​ 30 ml

Leverandør:

Varenummer: 943768

Ingredienser

2021569 17 – INGREDIENTS: AQUA/WATER, GLYCERIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL GLUCOSIDE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN. (CODE F.I.L. Y286190/1]​

Handlekurv
CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum​ 30 mlCeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum​ 30 ml
kr 179,00
Skroll til toppen