, , , , , , , ,

Ekulf Pure Shine tannbørste 1 stk

kr 29,00

EAN: 07392222101256 Produktnummer: 873867 Kategorier: , , , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Effektiv rengjøring for sunne tenner

Produktinformasjon

Ekulf Pure Shine tannbørste er en av de beste tannbørstene på markedet for å opprettholde god tannhelse. Denne tannbørsten vil hjelpe deg med å oppnå en frisk pust og sunne tenner. Med sin avanserte teknologi og kvalitetsmaterialer, vil denne tannbørsten gi deg et rent og skinnende smil hver dag.

Effektiv rengjøring av tennene

Ekulf Pure Shine tannbørste har spesielle børstehår som er designet for å nå de vanskeligste områdene i munnen din. Disse børstehårene vil effektivt fjerne plakk og matrester fra tennene dine, og gi deg en frisk og ren følelse i munnen.

Myk og skånsom mot tannkjøttet

Tannkjøttet ditt er like viktig som tennene dine, og det er derfor Ekulf Pure Shine tannbørste er designet for å være myk og skånsom mot tannkjøttet. Børstehårene er laget av høykvalitetsmaterialer som ikke vil irritere eller skade tannkjøttet ditt, og vil gi en behagelig og skånsom tannbørsting hver gang.

Ergonomisk og behagelig design

Ekulf Pure Shine tannbørste har en ergonomisk design som gjør den enkel og behagelig å bruke. Den har også en gummibelagt håndtak som gir et godt grep, selv når den er våt. Med sin lette og kompakte størrelse, er denne tannbørsten ideell for hjemmebruk og reiser.

Egenskaper

Navn: Ekulf Pure Shine tannbørste 1 stk

Leverandør: Ekulf Ab

Varenummer: 873867

Ingredienser

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Ekulf Pure Shine tannbørste 1 stk
kr 29,00
Skroll til toppen