, , , , ,

Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Gel 200 ml

kr 124,00

Denne rensen passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den inneholder milde, men effektive ingredienser som fjerner smuss og urenheter, samtidig som den etterlater huden myk og fuktig.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr. 0,62

Skånsom rens for alle hudtyper med Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Gel

Produktinformasjon

Mild og effektiv ansiktsrens

Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Gel er en mild, men effektiv ansiktsrens som er spesielt utviklet for å fjerne smuss og urenheter fra huden din. Den inneholder en kombinasjon av milde ingredienser som renser huden på en skånsom måte, uten å tørke ut eller irritere huden.

Passer til alle hudtyper

Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Gel passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er fri for alkohol, såpe, fargestoffer og parfyme, som er ingredienser som kan irritere og tørke ut huden. Den milde formelen er utviklet for å bevare hudens naturlige balanse og for å forebygge tørrhet og irritasjon.

Myk og fuktig hud

Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Gel inneholder glyserin og hyaluronsyre, som bidrar til å bevare hudens fuktighet og gi den en myk følelse. Denne rensen fjerner ikke bare smuss og urenheter, men gir også huden din en oppfriskende og fuktighetsgivende effekt.

Egenskaper

Navn: Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Gel 200 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 851557

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Coco Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, Sodium Benzoate

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Gel 200 ml
kr 124,00
Skroll til toppen