, , , , ,

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum 30 ml

kr 444,00 ,-

Produktnr: 969955 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 14.80

Reduser synligheten av rynker og fine linjer med vårt

kraftige serum

Produktinformasjon

Reduser synligheten av rynker og forbedre hudens elastisitet

Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity 3D Serum er et kraftig serum som bidrar til å redusere synligheten av rynker og fine linjer, samtidig som det forbedrer hudens elastisitet. Serumet inneholder hyaluronsyre, som gir umiddelbar fuktighet og glød, samt arctiin som hjelper til med å stimulere produksjonen av kollagen i huden. Ved regelmessig bruk vil huden din føles fastere og mer elastisk, samtidig som synligheten av rynker og fine linjer vil bli redusert.

Fuktighetsgivende og beskyttende formel

Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity 3D Serum inneholder også glyserin og dexpanthenol, som bidrar til å gi fuktighet og beskyttelse til huden. Serumet inneholder også antioksidanter som beskytter huden mot skadelige miljøfaktorer og frie radikaler.

Passer for alle hudtyper

Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity 3D Serum er formulert for å være skånsom og effektiv på alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er dermatologisk testet og inneholder ikke parfyme eller fargestoffer, noe som gjør den til et trygt og effektivt valg for alle som ønsker å ta vare på huden sin.

Egenskaper

Navn: Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity 3D Serum 30 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 969955

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Octocrylene, Alcohol Denat., Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Isobutylamido iazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Tocopherol, Dimethicone, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum 30 ml
kr 444,00 ,-
Skroll til toppen