, , , , , ,

Kløvervaselin 40g

kr 49,00

Kløvervaselin er en pleiende salve som kan bli brukt på hele kroppen for både voksne og barn.

EAN: 05000262137006 Produktnummer: 801126 Kategorier: , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 1,23

Produktinformasjon

Kløvervaselin er en velkjent og pålitelig vaselinprodukt som gir intensiv fuktighetsgivende pleie for tørr og sprukken hud. Denne vaselinen fra Kløver er spesielt utviklet for å mykgjøre og beskytte huden mot uttørking, og er ideell for aktive menn som trenger ekstra pleie for huden sin.

Fordeler:

1. Dypt fuktighetsgivende: Vaselin gir en dyp og langvarig fuktighetsgivende effekt, som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige mykhet og smidighet.

2. Beskytter mot ytre påvirkninger: Denne vaselinen danner en beskyttende barriere på huden, som hjelper til med å forhindre fuktighetstap og beskytter huden mot ytre påvirkninger som kulde, vind og tørt klima.

3. Lindrer tørr og sprukken hud: Kløvervaselin er ideell for å lindre tørr og sprukken hud, spesielt på områder som albuer, knær, hender og føtter.

4. Allsidig bruk: Vaselinen kan brukes på hele kroppen, inkludert ansikt og lepper. Den er også egnet for bruk på mindre hudirritasjoner, bleieutslett og andre mindre sår.

5. Enkel å påføre: Kløvervaselin har en myk konsistens som gjør den enkel å påføre. Du trenger bare å smøre et tynt lag på ønsket område for å oppnå den ønskede fuktighetsgivende effekten.

Bruksområder:

Kløvervaselin er ideell for alle menn som trenger ekstra fuktighetsgivende pleie for tørr og sprukken hud. Den kan brukes daglig etter dusj, før sengetid eller ved behov for å gi huden en god dose fuktighet og beskyttelse.

Vaselin kan også bli brukt som kuldekrem.

Uten parfyme.

Egenskaper

Navn: Kløvervaselin 40g

Leverandør: Arvid Nordquist

Varenummer: 801126

Ingredienser

Petrolatum

Handlekurv
KløvervaselinKløvervaselin 40g
kr 49,00
Skroll til toppen