-55%
, ,

Locobase Protect 100 g

Opprinnelig pris var: kr 154,00.Nåværende pris er: kr 69,00.

Locobase Protect er en beroligende og beskyttende krem spesielt utviklet for å gi intensiv fuktighet og beskyttelse til tørr og irritert hud.

EAN: 05702191013481 Produktnummer: 846307 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g.: kr. 1.54

Fuktughetsgivende krem for tørr til svært tørr hud

Produktinformasjon

Locobase Protect er en beroligende og beskyttende krem spesielt utviklet for å gi intensiv fuktighet og beskyttelse til tørr og irritert hud. Denne kremen er ideell for menn som ønsker å gi ekstra omsorg til huden, spesielt områder som er ekstra utsatt for tørrhet og irritasjon.

Fordeler med Locobase Protect

1. Intensiv fuktighet: Kremen gir en dyp og langvarig fuktighetsgivende effekt som hjelper til med å mykgjøre og gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse.

2. Beskyttende: Kremen danner en beskyttende barriere på huden, som hjelper til med å forhindre ytterligere tørrhet og irritasjon.

3. Skånsom mot sensitiv hud: Kremen er spesielt formulert for å være skånsom og mild mot sensitiv hud. Den inneholder ikke parfyme, fargestoffer eller parabener.

4. Allsidig bruk: Kremen kan brukes på hele kroppen, inkludert ansikt, hender og føtter, for å gi ekstra fuktighet og beskyttelse til de områdene som trenger det mest.

5. Praktisk størrelse: Kremen kommer i en praktisk tube med 100 g, som gjør det enkelt å ta med seg og bruke når som helst.

Bruksområder:

Locobase Protect er ideell for alle som ønsker å gi intensiv pleie til tørr og irritert hud. Den er spesielt nyttig for personer med eksem, atopisk dermatitt eller andre hudtilstander som trenger ekstra fuktighet og beskyttelse.

Inneholder ikke parfyme.

Egenskaper

Navn: Locobase fet krem 100g

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 846307

Ingredienser

Petrolatum, Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Methylparaben, Citric Acid, Sodium Citrate

 

Handlekurv
Locobase ProtectLocobase Protect 100 g
Opprinnelig pris var: kr 154,00.Nåværende pris er: kr 69,00.
Skroll til toppen