, , , ,

Mepore Pro dusjbandasje 9×10 cm 5 stk

kr 59,00

Mepore Pro dusjbandasje er utviklet for å sikre at dine sår forblir rene og beskyttet, selv under vann.

Produktnummer: 984050 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Mepore Pro tilbyr den ultimate beskyttelsen for dine sår. Denne dusjette, selvheftende bandasjen er utviklet for å sikre at dine sår forblir rene og beskyttet, selv under vann. Med sin hudvennlige lim og sterile natur, er Mepore Pro ideell for alle med behov for pålitelig sårpleie.

Pustende selvheftende bandasje

Mepore Pro bandasjen er spesielt utformet for å tillate dusj og bading uten bekymringer. Den er ikke bare vannavstøtende, men også pustende, noe som bidrar til å forebygge maserasjon og fremmer et sunt sårhelingsmiljø.

For lite til moderat væskende sår

Denne absorberende bandasjen er perfekt for lite til moderat væskende sår, inkludert kirurgiske sår, kuttsår og skrubbsår. Sårputens størrelse på 4,5×6 cm er tilstrekkelig for å dekke og absorbere væske fra sår.

Hudvennlig lim

Mepore Pro er designet med et hudvennlig og vannbasert heftemiddel som sikrer skånsom, men fast feste til huden. Dette minimerer risikoen for irritasjon og gjør bandasjen komfortabel å bruke, selv over lengre perioder.

Myk og fleksibel

Med sin myke og fleksible struktur, tilpasser Mepore Pro seg kroppens konturer og gir komfort og bevegelsesfrihet mens den beskytter såret ditt.

Enkel å bruke

Mepore Pro er enkel å påføre og passer for voksne og barn fra 3 år. Den er steril og klar til bruk, noe som gir en sikker og hygienisk løsning for sårpleie, spesielt etter kirurgiske inngrep eller mindre ulykker.

Hver pakke inneholder 5 stykker av Mepore Pro kompresser, hver måler 9×10 cm, ideell for en rekke sårstørrelser.

Gi såret ditt den beskyttelsen det fortjener med Mepore Pro Dusjtett Selvheftende Kompress. Hold såret tørt og trygt mens du lever livet fullt ut, selv under vann.

Egenskaper

Navn: Mepore Pro dusjbandasje 9×10 cm 5 stk

Leverandør: Mølnlycke Health Care As

Varenummer: 984050

Ingredienser

Viscose nonwoven, polyethylen/polypropen, polyakrylat.

Handlekurv
Mepore Pro dusjbandasje 9x10 cm 5 stkMepore Pro dusjbandasje 9×10 cm 5 stk
kr 59,00
Skroll til toppen