, , ,

Mepore Pro dusjtett bandasje 6 x 7cm 5 stk

kr 34,00

Mepore Pro dusjtett bandasje er spesielt utviklet for å gi pålitelig beskyttelse og vanntett forsegling av mindre sår og sårflater.

EAN: 7323190243266 Produktnummer: 986979 Kategorier: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 6.80

Produktinformasjon

Mepore Pro dusjtett bandasje er spesielt utviklet for å gi pålitelig beskyttelse og vanntett forsegling av mindre sår og sårflater. Denne bandasjen er ideell for personer som ønsker å holde såret tørt og beskyttet, selv under dusjing eller andre våte forhold.

Fordeler med Mepore Pro dusjtett bandasje

1. Vanntett forsegling: Bandasjen gir en vanntett forsegling rundt såret, noe som gjør det trygt å dusje eller bade uten å bekymre seg for at såret blir vått.

2. Pustende materiale: Bandasjen er laget av pustende materiale som tillater luft til å passere gjennom, noe som hjelper til med å fremme en raskere legningsprosess.

3. Fleksibel og behagelig: Bandasjen er fleksibel og behagelig å bruke, og den tilpasser seg bevegelsene til kroppen uten å begrense bevegelsesfriheten.

4. Sikker feste: Bandasjen har et pålitelig og sikkert feste som holder den på plass uten å skli eller løsne.

5. Praktisk størrelse: Mepore Pro dusjtett bandasje kommer i en pakke med 5 stk, noe som gjør dem praktiske å bruke og ta med seg på reise.

Bruksområder:

Mepore Pro dusjtett bandasje i størrelse 6 x 7 cm er ideell for mindre sår, kutt eller skrammer som trenger ekstra beskyttelse under dusjing eller andre våte forhold. Den er spesielt nyttig for alle som ønsker å opprettholde god hygiene rundt såret uten å risikere at det blir vått.

Egenskaper

Navn: Mepore Pro dusjtett bandasje 6 x 7cm 5 stk

Leverandør: Mølnlycke Health Care As

Varenummer: 986979

Ingredienser

Polyester, polypropylen, viskose, akrylat

Handlekurv
Mepore Pro dusjtett bandasjeMepore Pro dusjtett bandasje 6 x 7cm 5 stk
kr 34,00
Skroll til toppen