, ,

Vidi 365 negletang

kr 99,00

EAN: 5051089986308 Produktnummer: 804762 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Introduserer Vidi 365 negletang – det ultimate verktøyet for å holde neglene dine sunne og velstelte. Laget av høykvalitets rustfritt stål, denne negletangen er et must-have tilbehør for både hjemmebruk og profesjonelle manikyristers samlinger.

Ideell for Tykke og Harde Negler

Spesielt designet for å takle tykke og harde negler, gir Vidi 365 negletang en ren og presis kutt uten å splitte eller skade neglen. Dens robuste konstruksjon og spesialiserte design sørger for optimal ytelse, selv under de mest krevende forhold.

Høykvalitets Rustfritt Stål

Laget av slitesterkt rustfritt stål, garanterer denne negletangen langvarig skarphet og ypperlig hygiene. Den er lett å rengjøre og sterilisere, noe som forhindrer bakterieoppbygging og sørger for en trygg og sunn manikyr.

Ergonomisk og Komfortabel

Med en lengde på 12,5 cm, er Vidi 365 negletangen ergonomisk utformet for å gi et komfortabelt grep og enkel håndtering. Dette sikrer presisjon og kontroll under negleklipping, noe som gjør manikyrprosessen enklere og mer behagelig.

Allsidig og Praktisk

Denne negletangen er et allsidig verktøy som passer for både menn og kvinner. Den er ideell for personlig bruk hjemme, samt for profesjonelle innen skjønnhetspleie. Takket være dens holdbarhet og effektivitet, er den en utmerket investering for alle som ønsker å opprettholde pene og velpleide negler.

Oppdag forskjellen med Vidi 365 negletang i rustfritt stål – det perfekte verktøyet for en uanstrengt og hygienisk manikyr. Gi neglene dine den pleien de fortjener med dette profesjonelle, holdbare og brukervennlige instrumentet.

Egenskaper

Navn: Vidi 365 negletang

Leverandør:

Varenummer: 804762

Ingredienser

Handlekurv
Vidi 365 negletangVidi 365 negletang
kr 99,00
Skroll til toppen