, , ,

Norgesplaster Limfritt plaster bred 6 cm x 1,5 m 1 stk

kr 44,00

Norgesplaster Limfritt Plaster er en essensiell førstehjelpsartikkel som gir sikker og effektiv beskyttelse for alle typer små sår og skader

EAN: 7022750040504 Produktnummer: 962828 Kategorier: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Norgesplaster Limfritt Plaster er en essensiell førstehjelpsartikkel som gir sikker og effektiv beskyttelse for alle typer små sår og skader. Dette plasteret er spesielt designet for å gi maksimal komfort og minimal risiko for hudirritasjon, takket være sin unike limfrie teknologi.

Produktdetaljer

  • Størrelse: 6 cm x 1,5 m
  • Antall: 1 stk
  • Type: Limfritt

Egenskaper

Skånsom mot huden

Dette plasteret er ideelt for personer med sensitiv hud eller de som er allergiske mot tradisjonelle plaster. Den limfrie formuleringen sørger for at plasteret kan fjernes smertefritt uten å etterlate rester.

Fleksibel og komfortabel

Plasteret er laget av et svært fleksibelt materiale som tilpasser seg kroppens bevegelser. Det gir en behagelig følelse selv når det bæres over lengre perioder.

Lett å bruke

Plasteret kan enkelt klippes til ønsket lengde og form, noe som gjør det til en allsidig løsning for forskjellige typer sår.

Anvendelser

Norgesplaster Limfritt Plaster er perfekt for hjemmebruk, skoler, arbeidsplasser og i førstehjelpsutstyr for idrettsaktiviteter. Det er ideelt for å beskytte kutt, skrubbsår og andre mindre skader.

Hvorfor velge Norgesplaster Limfritt Plaster?

Med Norgesplaster Limfritt Plaster kan du være sikker på at du får en pålitelig og trygg løsning for sårvare og beskyttelse. Det er et must i enhver førstehjelpskasse, og dets brede format på 6 cm gir ekstra dekning for større områder.

Egenskaper

Navn: Norgesplaster Limfritt plaster bred 6 cm x 1,5 m 1 stk

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 962828

Type: Medisinsk utstyr (klasse l)

Ingredienser

PU-skum og syntetisk polymer. Lateksfri.

Handlekurv
Norgesplaster Limfritt plaster bred 6 cm x 1,5 m 1 stkNorgesplaster Limfritt plaster bred 6 cm x 1,5 m 1 stk
kr 44,00
Skroll til toppen