,

Philips Avent Anticolic Flaskesmokk 3m+ 2 stk

kr 94,00 ink. mva.

Philips Avent Anticolic Flaskesmokk 3m 2 stk er den perfekte løsningen for å gi barnet ditt en behagelig og stressfri mateopplevelse.

Produktnr: 938754 Kategorier: ,
Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 47

Ekstra myk silikon for en naturlig og behagelig følelse

Produktinformasjon

Philips Avent Anticolic Flaskesmokk 3m 2 stk er den perfekte løsningen for å gi barnet ditt en behagelig og stressfri mateopplevelse. Med en unik utforming og funksjoner som motvirker kolikk og uønsket luftinntak, kan du være trygg på at barnet ditt vil nyte hvert måltid.

Antikolikk-system

Smokkene har en innebygd ventil som reduserer kolikk og uønsket luftinntak. Dette gir en jevn og jevn strøm av melk og reduserer risikoen for at barnet ditt svelger luft.

Passer til Philips Avent-flasker

Smokkene er spesielt designet for å passe perfekt til Philips Avent-flasker, slik at du kan være sikker på at det ikke vil være noen lekkasjer eller problemer under matingen.

Ekstra myk silikon

Smokkene er laget av ekstra mykt silikonmateriale, som gir en naturlig og behagelig følelse for barnet ditt. Dette gjør det enklere for dem å akseptere smokken og nyte hvert måltid.

To smokker inkludert

Pakken inneholder to smokker, slik at du alltid har en ekstra hvis du trenger det. Smokkene er også enkle å rengjøre og kan steriliseres i mikrobølgeovnen.

Egenskaper

Navn: Philips Avent Anticolic Flaskesmokk 3m 2 stk

Leverandør: Midsona Norge As

Varenummer: 938754

Ingredienser

Handlekurv
Philips Avent Anticolic Flaskesmokk 3m+ 2 stk
kr 94,00 ink. mva.
Skroll til toppen