,

Philips Avent Anticolic Flaskesmokk 6m+ 2 stk

kr 94,00

Philips Avent Anticolic Flaskesmokk 6m 2 stk er den perfekte måten å gjøre matingen av barnet ditt enklere og mer behagelig.

EAN: 05012909010917 Produktnummer: 848464 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 47

Antikolikk-teknologi for en mer behagelig mateopplevelse

Produktinformasjon

Philips Avent Anticolic Flaskesmokk 6m 2 stk er den perfekte måten å gjøre matingen av barnet ditt enklere og mer behagelig. Med en spesiell utforming og antikolikk-teknologi kan du være sikker på at barnet ditt får i seg melken sin uten å svelge unødvendig luft, noe som kan forårsake ubehag og kolikk.

Antikolikk-teknologi

Smokkene har en innebygd ventil som reduserer luftinntaket og dermed reduserer risikoen for kolikk. Dette gir også en jevn og jevn strøm av melk, slik at barnet ditt kan mate seg mer effektivt og nyte hvert måltid.

Designet for eldre babyer

Smokkene er spesielt designet for babyer fra 6 måneder og oppover, og gir den perfekte mengden flyt for å tilfredsstille deres voksende appetitt.

Passer til alle PA-flasker

Smokkene passer perfekt til alle PA-flasker, slik at du kan være sikker på at det ikke vil være noen lekkasjer eller problemer under matingen.

Enkle å rengjøre

Smokkene er enkle å rengjøre og kan steriliseres i mikrobølgeovnen. De er også laget av holdbare materialer, slik at du kan bruke dem om igjen og om igjen.

To smokker inkludert

Pakken inneholder to smokker, slik at du alltid har en ekstra hvis du trenger det. Smokkene er også enkle å ta med deg på farten, slik at du alltid kan mate barnet ditt uansett hvor du er.

Egenskaper

Navn: Philips Avent Anticolic Flaskesmokk 6m 2 stk

Leverandør: Midsona Norge As

Varenummer: 848464

Ingredienser

Handlekurv
Philips Avent Anticolic Flaskesmokk 6mPhilips Avent Anticolic Flaskesmokk 6m+ 2 stk
kr 94,00
Skroll til toppen