, , ,

Scholl Expertcare heel refill til elektrisk fotfil 2 stk

kr 149,00

Refill til Scholl Velvet Smooth elektronisk fotfil

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris per stk. kr. 74

Produktinformasjon

Refill til Scholl Velvet Smooth elektronisk fotfil

Fotfilen kan brukes til ca. 12 behandlinger før rullehodet bør byttes ut. Filen kan brukes både av kvinner og menn som ønsker effektiv og god fotpleie.

Silkeaktig glatte føtter på et øyeblikk

Med Scholl Expertcare heel kan du få føttene dine silkemyke og glatte på et øyeblikk. Fotfilen fjerner effektivt hard hud og døde hudceller, og etterlater føttene dine med en myk og glatt overflate.

Avansert mikroabrasjonsteknologi for optimal resultat

Scholl Expertcare heel refill bruker avansert mikroabrasjonsteknologi for å gi deg optimalt resultat. Teknologien fjerner hard hud og døde hudceller på føttene dine, og etterlater føttene myke og glatte. Den har en spesiell beskyttelsesmekanisme som hindrer overtrykk, og filene er laget av materialer som ikke skader huden.

Enkel og effektiv fotpleie hjemme

Med Scholl Expertcare heel refill kan du få profesjonell fotpleie hjemme. Disse refillsene er enkle å bruke og passer perfekt til Scholl Expertcare heel elektrisk fotfil. Du kan bruke dem når som helst, hvor som helst, og få silkemyke føtter på et øyeblikk. Det har aldri vært enklere å ta vare på føttene dine!

Anbefalt bruk

Bytt når rullehode begynner å bli slitt. Trykk på siden av fotfilen for å løsne filhodet, dra det ut. Erstatt med nytt filhode ved å sette dette i sporet i toppen av filen, dytt inn enden på refillen og press ned i posisjon.

Fotfilen må kun brukes på hard hud på føttene. Bruk ikke apparatet andre steder på kroppen enn på føttene. Må ikke brukes i mer enn 3-4 sekunder om gangen. Bruk ikke produktet dersom ubehag eller irritasjon oppstår.

Produktet er ikke egnet for personer med diabetes eller dårlig blodsirkulasjon.

Egenskaper

Navn: Scholl Expertcare heel refill til elektrisk fotfil 2 stk

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 950691

Ingredienser

Ikke oppgitt.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Scholl Expertcare heel refill til elektrisk fotfil 2 stkScholl Expertcare heel refill til elektrisk fotfil 2 stk
kr 149,00
Skroll til toppen