,

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Barberkrem 75 ml

kr 109,00

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Barberkrem, en skånsom barberkrem spesielt utviklet for sensitiv hud.

Produktnummer: 650020 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 1.45

Barberkrem

Produktinformasjon

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Barberkrem, en skånsom barberkrem spesielt utviklet for sensitiv hud. Denne barberkremen fra Taylor of Old Bond Street er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil hjelpe deg med å oppnå en glatt og behagelig barbering uten irritasjon.

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Barberkrem har en rik og kremet konsistens som skaper en luksuriøs skum når den påføres. Den er formulert med høykvalitets ingredienser som bidrar til å mykgjøre skjegget og gi en jevn og tett barbering.

Barberkremen er spesielt utviklet for å være skånsom mot sensitiv hud. Den inneholder beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som bidrar til å redusere irritasjon og etterlate huden myk og komfortabel.

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Barberkrem har en mild og behagelig duft som ikke er overveldende. Den gir en følelse av renhet og friskhet under barberingen.

For å bruke Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Barberkrem, fukt ansiktet med varmt vann og påfør en liten mengde krem på barberkosten. Påfør kremen jevnt over skjegget og masser forsiktig inn i huden. Barber som vanlig og skyll grundig med varmt vann etter barberingen.

Egenskaper

Navn: Taylor of old bond street jermyn st barberkrem 75 ml

Leverandør: Taylor of old bond street

Varenummer: 650020

Handlekurv
Taylor of Old Bond Street Jermyn Street BarberkremTaylor of Old Bond Street Jermyn Street Barberkrem 75 ml
kr 109,00
Skroll til toppen