, , , , , , ,

Vichy Aqualia Thermal Night Spa 75 ml

kr 349,00 ink. mva.

EAN: 03337871324568 Produktnr: 850286 Kategorier: , , , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 4.65

Opplev en intensiv fuktighetsbehandling

Produktinformasjon

Intensiv fuktighetsoverføring

Vichy Aqualia Thermal Night Spa er en intensiv fuktighetsbehandling som gir huden din en dyp, langvarig hydrering. Den unike sammensetningen av Vichy Thermal Spa-vann og hyaluronsyre bidrar til å styrke hudens naturlige barriere og forhindre fukttap. Denne nattmasken gir en umiddelbar følelse av komfort og fuktighet til huden din mens du sover, og etterlater huden din myk, glatt og strålende om morgenen.

Avslappende og beroligende aroma

Vichy Aqualia Thermal Night Spa har en avslappende og beroligende aroma som bidrar til å redusere stress og forbedre søvnkvaliteten din. Den milde duften av jasmin, grønne noter og musk gir en luksuriøs og avslappende opplevelse hver kveld. Denne nattmasken er perfekt for alle som ønsker å oppleve en avslappende og hydrerende skjønnhetsbehandling hjemme.

Passer til alle hudtyper

Vichy Aqualia Thermal Night Spa er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den lette og kremete konsistensen gjør at nattmasken enkelt kan påføres og absorberes av huden. Den er også testet under dermatologisk kontroll for å sikre at den er trygg og effektiv for alle. Gi huden din en intensiv hydrering og en avslappende nattbehandling med Vichy Aqualia Thermal Night Spa.

Egenskaper

Navn: Vichy Aqualia Thermal Night Spa 75 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 850286

Ingredienser

Aqua / Water, Glycerin, Niacinamide, Propanediol, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Squalane, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Carbomer, Dimethiconol, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Disodium Edta, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Biosaccharide Gum-1, Phenoxyethanol, Ci 42090 / Blue 1, Parfum / Fragrance (F.I.L. B234542/1).

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Vichy Aqualia Thermal Night Spa 75 ml
kr 349,00 ink. mva.
Skroll til toppen