, , , , , ,

Vichy Homme After Shave Balm 75 ml

kr 199,00

Vichy Homme After Shave Balm 75 ml er en beroligende og fuktighetsgivende after shave balm som er spesielt utviklet for menn.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 2.65

Produktinformasjon

Beroligende og fuktighetsgivende after shave balm for menn

Vichy Homme After Shave Balm 75 ml er en beroligende og fuktighetsgivende after shave balm som er spesielt utviklet for menn. Denne balsamen reduserer irritasjon og rødhet etter barbering, samtidig som den tilfører fuktighet og beskytter huden mot ytre påvirkninger. Resultatet er en myk og behagelig hud med en sunn glød.

Absorberes raskt og etterlater ikke fet eller klissete følelse

Vichy Homme After Shave Balm 75 ml absorberes raskt av huden og etterlater ikke en fet eller klissete følelse. Denne balsamen er lett og behagelig på huden, og gir en frisk og ren følelse etter barbering. Den kan brukes daglig for å berolige og fukte huden, og er spesielt egnet for menn med sensitiv hud.

Enkel påføring og praktisk størrelse for bruk når som helst, hvor som helst

Vichy Homme After Shave Balm 75 ml har en enkel påføring og kommer i en praktisk størrelse som gjør det enkelt å ta med seg balsamen når som helst, hvor som helst. Denne størrelsen passer perfekt i toalettmappen eller vesken, og gjør at du alltid kan være klar for å gi huden din den beste behandlingen etter barbering.

Egenskaper

Navn: Vichy homme after shave balm 75 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 803990

Ingredienser

Aqua, Dimethicone, Glycerin, Zea Mays Starch, Isohexadecane, Sorbitan Stearate, C13-14 Isoparaffin, 2,6-Dimethyl-7-Octen-2-Ol, Stearyl Alcohol, Calcium Pantetheine Sulfonate, Ammonium Polyacryldimethyltauramide, Poloxamer 338, Disodium Edta, Sucrose Cocoate, Caprylyl Glycol, Laureth-7, Eperua Falcata Bark Extract, Dextrin, Lactic Acid, Polyacrylamide.

Handlekurv
Vichy homme after shave balm 75 mlVichy Homme After Shave Balm 75 ml
kr 199,00
Skroll til toppen