, , , , ,

Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum Dark Spots & Wrinkles 30 ml

kr 654,00

EAN: 3337875734905 Produktnummer: 858313 Kategorier: , , , , , Stikkord: , , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 21.80

Produktinformasjon

Reduser rynker og fine linjer

Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum Dark Spots & Wrinkles 30 ml er en effektiv anti-aging løsning som inneholder en kraftig blanding av ingredienser for å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Serumet inneholder hyaluronsyre som gir fuktighet og bidrar til å bevare hudens elastisitet. Vitamin B3 (niacinamide) er kjent for å øke kollagenproduksjonen, noe som fører til en fastere hud. Peptider og antioksidanter arbeider sammen for å beskytte huden mot ytre skader og reparere skadet hud.

Få jevnere hudtone

Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum Dark Spots & Wrinkles 30 ml hjelper også til med å redusere synligheten av mørke flekker og pigmentflekker. Serumet inneholder vitamin C, som bidrar til å lysne og gi en mer jevn hudtone. Sammen med hyaluronsyre bidrar også vitamin C til å beskytte huden mot frie radikaler og ytre skader.

Passer for alle hudtyper

Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum Dark Spots & Wrinkles 30 ml er en skånsom formel som er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Serumet er ikke-komedogent og allergitestet, noe som betyr at det ikke tetter porene og ikke irriterer huden. Formelen er også parabenfri og hypoallergenisk, og er klinisk testet for å sikre dens effektivitet og sikkerhet.

Egenskaper

Navn: Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum Dark Spots & Wrinkles 30 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 858313

Ingredienser

Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Niacinamide, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Glycerin, Hydroxyethyl Urea, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Ttranexamic Acid, Allantoin, Sodium, Ohydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Ascorbyl Glucoside, Caprilyl Glycol, Hydrolyzed Rice Protein, Vitreoscilla Ferment, Ttrisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xanthan Gum, Pentylene Glycol.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum Dark Spots & Wrinkles 30 ml
kr 654,00
Skroll til toppen