, , , , , ,

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler 30 ml

kr 499,00

EAN: 03337875719209 Produktnummer: 967014 Kategorier: , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 16.63

Få en fyldigere og glattere hud

Produktinformasjon

Få en fyldigere og glattere hud med Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler. Dette produktet er en avansert formel med hyaluronsyre og vitamin C, som gir huden din et umiddelbart løft og en jevnere overflate.

Fuktighetsgivende

Den lette konsistensen av dette serumet gir en intens hydrering av huden din, og gir en økt glød og elastisitet. Den inneholder en kraftig blanding av hyaluronsyre og glyserin som gir huden din langvarig fuktighet og reduserer utseendet på fine linjer og rynker.

Antioxidant beskyttelse

Vitamin C er kjent for sin kraftige antioksidant effekt, og beskytter huden din mot skadelige frie radikaler som kan føre til tidlig aldring. Denne formelen inneholder også vitamin E, som bidrar til å beskytte huden din mot miljøskader.

Glattende effekt

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler gir også en glattende effekt på huden din, og etterlater den med en silkemyk overflate. Denne formelen inneholder en spesiell kombinasjon av aktive ingredienser som bidrar til å redusere synligheten av porene dine og jevne ut hudteksturen.

Egenskaper

Navn: Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler 30 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 967014

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Secale Cereale Seed Extract / Rye Seed Extract, Calcium Pantothenate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Ascorbyl Glucoside, Disodium Edta, Pentylene Glycol.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
PlassholderVichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler 30 ml
kr 499,00
Skroll til toppen