, , , , , ,

Vichy Mineral 89 Booster 50 ml

kr 279,00

Gi huden din daglig beskyttelse med Vichy Mineral 89 Booster, en styrkende og fuktighetsgivende daglig booster.

EAN: 03337875543248 Produktnr: 882782 Kategorier: , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 5.58

Styrkende og fuktighetsgivende

Produktinformasjon

Gi huden din daglig beskyttelse med Vichy Mineral 89 Booster, en styrkende og fuktighetsgivende daglig booster. Denne ultralette booster inneholder 89% mineralisert termalsk kildevann fra Vichy og glycerin, som gir huden en umiddelbar og langvarig fuktighetsboost. Den styrker hudens naturlige forsvar og beskytter mot ytre påvirkninger som forurensning, stress og sol. Med sin hurtigabsorberende og ikke-klebrige tekstur er den perfekt for å bruke under sminke, og etterlater huden myk, glatt og strålende.

Forsterker hudens forsvar

Vichy Mineral 89 Booster inneholder 89% mineralisert termalsk kildevann fra Vichy, som er kjent for sine beroligende, styrkende og beskyttende egenskaper. Den styrker hudens naturlige forsvar, øker hudens elastisitet og gir en umiddelbar følelse av komfort.

Fuktighetsgivende

Glycerin er en fuktighetsgivende ingrediens som finnes naturlig i huden, men som avtar med alderen. Vichy Mineral 89 Booster inneholder glycerin, som gir huden en umiddelbar og langvarig fuktighetsboost. Denne booster er ideell for tørr og dehydrert hud, da den tilfører fuktighet og gir en umiddelbar følelse av komfort.

Beskytter mot ytre påvirkninger

Vichy Mineral 89 Booster beskytter huden mot ytre påvirkninger som forurensning, stress og sol. Den styrker hudens forsvar mot frie radikaler, som er ansvarlige for tidlig aldring av huden. Bruk den daglig for å opprettholde en sunn og strålende hud.

Egenskaper

Navn: Vichy Mineral 89 Booster 50 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 882782

Ingredienser

Aqua/Water, PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Glyerin, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Biosaccharide Gum-1. Code F.I.L: B199024/1

Handlekurv
Vichy Mineral 89 BoosterVichy Mineral 89 Booster 50 ml
kr 279,00
Skroll til toppen