, , , , , ,

Vichy Normaderm Phytosolution dagkrem 50 ml

kr 319,00

EAN: 3337875660617 Produktnummer: 929753 Kategorier: , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 6.38

Fuktighetsgivende dagkrem

Produktinformasjon

Vichy Normaderm Phytosolution dagkrem er en fuktighetskrem som er spesielt utviklet for å behandle urenheter, redusere synlige porer og glatte ut hudteksturen. Den inneholder ingredienser som salisylsyre, probiotika og naturlige ekstrakter fra planter som bidrar til å regulere talgproduksjonen og redusere utbrudd av kviser.

Kremen er også beriket med mineralrik termalsk kildevann fra Vichy som bidrar til å styrke hudbarrieren og gi en beroligende effekt på huden. Den har en lett konsistens som raskt trekker inn i huden uten å føles fet eller klebrig. Med en daglig bruk vil huden føles mykere, glattere og mer strålende.

Vichy Normaderm Phytosolution dagkrem er egnet for personer med kombinasjonshud og fet hud, og den er dermatologisk testet for sensitiv hud. Kremen inneholder ikke parabener og er ikke-komedogenisk, noe som betyr at den ikke vil tette porene og forverre utbrudd av kviser.

Egenskaper

Navn: Vichy Normaderm Phytosolution dagkrem 50 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 929753

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Salicylic Acid, Isononyl Isononanoate, Butylene Glycol, Kaolin, Zinc Sulfate, Bifda Ferment Lysate, Sodium Hydroxide, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ascorbyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Algin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Biosaccharide Gum-1, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum/Fragrance. Code F.I.L.: B225519/1.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Vichy Normaderm Phytosolution dagkrem 50 ml
kr 319,00
Skroll til toppen