, , , ,

ViDi Pluss Kalsium m/D-vitamin 100 tabletter

kr 89,00

Vidi pluss kalsium med D-vitamin er spesielt formulert for å styrke knoklene og opprettholde god benhelse.

EAN: 5051089983840 Produktnummer: 910409 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.84

Produktinformasjon

Vidi pluss kalsium med D-vitamin er spesielt formulert for å styrke knoklene og opprettholde god benhelse. Disse tabletterne inneholder en kombinasjon av kalsium og D-vitamin som bidrar til å sikre at kroppen din har tilstrekkelig med kalsium for å opprettholde sterke og sunne bein.

Fordeler med Vidi pluss kalsium m/D-vit

1. Styrker skjelettet: Kalsium er nødvendig for å opprettholde styrken og tettheten i skjelettet, noe som bidrar til å forebygge beinskjørhet og beinbrudd.

2. Forbedrer kalsiumopptaket: D-vitamin spiller en viktig rolle i kalsiumopptaket i kroppen, og det bidrar til å sikre at kalsium blir riktig absorbert og utnyttet.

3. Forebygger benskjørhet: Regelmessig inntak av kalsium og D-vitamin kan bidra til å forebygge benskjørhet, spesielt hos eldre kvinner og menn.

4. Fremmer sunne tenner: Kalsium er også viktig for å opprettholde sunne tenner, da det bidrar til å styrke tannemaljen.

5. Lett å ta: Tabletterne er enkle å ta, og du trenger kun å ta en tablett daglig for å få den anbefalte dosen av kalsium og D-vitamin.

Bruksområder

Vidi pluss kalsium med D-vitamin er ideell for alle som ønsker å opprettholde god benhelse og forebygge benskjørhet. Den er spesielt nyttig for eldre, kvinner etter overgangsalderen og de som har en lav kalsiuminntak gjennom kostholdet.

Egenskaper

Navn: Vidi pluss kalsium m/D-vit 100 tabletter

Leverandør: TopFormula Healthcare AB

Varenummer: 910409

Ingredienser

Kalsium (kalsiumkarbonat), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), overflatebehandlingsmiddel (skjellakk, talkum), fyllstoff (kryssbundet natrium- karboksymetylcellulose, fettsyrer), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer, vitamin D (kolekalsiferol), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).Glutenfri, gelatinfri, laktosefri, sitrusfri, vegetarisk.

Handlekurv
ViDi Pluss Kalsium m/D-vitamin 100 tabletterViDi Pluss Kalsium m/D-vitamin 100 tabletter
kr 89,00
Skroll til toppen