-59%
, , , ,

Vidi pluss magnesium 350mg 100 tabletter

kr 69,00 ink. mva.

Vidi pluss magnesium 350mg tabletter, et kosttilskudd som gir deg viktig magnesium for å støtte muskelfunksjon, nervesystem og opprettholde et balansert energinivå.

Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 1.69

Magnesiumtilskudd

Produktinformasjon

Vidi pluss magnesium 350mg tabletter, et kosttilskudd som gir deg viktig magnesium for å støtte muskelfunksjon, nervesystem og opprettholde et balansert energinivå. Disse magnesiumtablettene fra Vidi pluss er tilgjengelige på vårt nettapotek og vil hjelpe deg med å oppnå optimal helse og velvære.

Vidi pluss magnesium 350mg tabletter inneholder en høy konsentrasjon av magnesium, et viktig mineral som spiller en sentral rolle i kroppens mange funksjoner. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon, inkludert avslapning og sammentrekning av muskler. Det støtter også nervesystemet, som er essensielt for signaloverføring mellom celler og sunn nevromuskulær koordinasjon.

I tillegg er magnesium involvert i energimetabolismen og bidrar til å opprettholde et balansert energinivå. Det kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse, og opprettholde optimal kroppslig og mental ytelse i hverdagen.

Vidi pluss magnesium 350mg tabletter er enkle å ta og har en optimal dose magnesium per tablett. De er formulert med høy kvalitet og er fri for unødvendige tilsetningsstoffer.

Egenskaper

Navn: Vidi pluss magnesium 350mg 100 tabletter

Leverandør: Innopharma s.r.o.

Varenummer: 866751

Ingredienser

Magnesiumoksid, tri-magnesiumsitrat nonahydrat, fyllstoffer (mikrokrystallinsk cellulose, acaciagummi), antiklumpemiddel (magnesiumsalter fra fettsyrer, silisiumdioksid).

Glutenfri, gelatinfri, laktosefri, sitrusfri, vegetarisk.

Handlekurv
Vidi pluss magnesium 350mg 100 tabletter
kr 69,00 ink. mva.
Skroll til toppen