, , , ,

ViDi Pluss Magnesium 350mg 100 tabletter

kr 74,00

Vidi pluss magnesium 350mg tabletter, et kosttilskudd som gir deg viktig magnesium for å støtte muskelfunksjon, nervesystem og opprettholde et balansert energinivå.

EAN: 5051089983802 Produktnummer: 866751 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.59

Produktinformasjon

Vidi pluss magnesium, et kosttilskudd som gir deg viktig magnesium for å støtte muskelfunksjon, nervesystem og opprettholde et balansert energinivå. Disse magnesiumtablettene fra Vidi pluss er tilgjengelige på vårt nettapotek og vil hjelpe deg med å oppnå optimal helse og velvære.

Magnesiumtablettene inneholder en høy konsentrasjon av magnesium, et viktig mineral som spiller en sentral rolle i kroppens mange funksjoner. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon, inkludert avslapning og sammentrekning av muskler. Det støtter også nervesystemet, som er essensielt for signaloverføring mellom celler og sunn nevromuskulær koordinasjon.

I tillegg er magnesium involvert i energimetabolismen og bidrar til å opprettholde et balansert energinivå. Det kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse, og opprettholde optimal kroppslig og mental ytelse i hverdagen.

Vidi pluss magnesium er enkle å ta og har en optimal dose magnesium per tablett. De er formulert med høy kvalitet og er fri for unødvendige tilsetningsstoffer.

Egenskaper til Vidi pluss magnesium

Navn: Vidi pluss magnesium 350mg 100 tabletter

Leverandør: Innopharma s.r.o.

Varenummer: 866751

Ingredienser

Magnesiumoksid, tri-magnesiumsitrat nonahydrat, fyllstoffer (mikrokrystallinsk cellulose, acaciagummi), antiklumpemiddel (magnesiumsalter fra fettsyrer, silisiumdioksid).

Glutenfri, gelatinfri, laktosefri, sitrusfri, vegetarisk.

Handlekurv
Vidi pluss magnesium 350mg 100 tabletterViDi Pluss Magnesium 350mg 100 tabletter
kr 74,00
Skroll til toppen