-51%
, , , , ,

Vidi velvære dusjsåpe med parfyme 200 ml

kr 39,00 ,-

Vidi Velvære Dusjsåpe med Parfyme gir deg en luksuriøs og behagelig opplevelse i dusjen.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 0.39

Produktinformasjon

Vidi Velvære Dusjsåpe med Parfyme gir deg en luksuriøs og behagelig opplevelse i dusjen. Denne dusjsåpen er skånsom og mild mot huden, samtidig som den gir en herlig duft og etterlater huden myk og ren.

Skånsom og mild formel

Dusjsåpen har en skånsom og mild formel som er utviklet spesielt for å passe til alle hudtyper. Den inneholder en blanding av fuktighetsgivende ingredienser som gjør at huden føles myk og smidig etter bruk. Dusjsåpen inneholder også en mild parfyme som gir en deilig duft og en behagelig opplevelse i dusjen.

Fuktighetsgivende og nærende ingredienser

Såpen er beriket med fuktighetsgivende og nærende ingredienser som mandelolje og glyserin. Disse ingrediensene bidrar til å tilføre huden næring og fuktighet, samtidig som de gir en myk og smidig følelse. Dusjsåpen er også fri for såpe og sulfater, som kan tørke ut og irritere huden.

Enkel å bruke

Dusjsåpen kommer i en praktisk flaske som gjør den enkel å bruke. Ta en passende mengde på en svamp eller direkte på huden, og masser forsiktig inn. Skyll av med varmt vann. Bruk dusjsåpen hver dag for å gi huden din en luksuriøs opplevelse og en myk og ren følelse.

Produktet er vegansk.

Egenskaper

Navn: Vidi velvære dusjsåpe med parfyme 200 ml

Leverandør: Creative Concept Nordic Ab

Varenummer: 970200

Ingredienser

Ikke oppgitt.

 

Handlekurv
Vidi velvære dusjsåpe med parfyme 200 mlVidi velvære dusjsåpe med parfyme 200 ml
kr 39,00 ,-
Skroll til toppen