-20%
, , , ,

XyliMelts klebetablett nøytral 40 stk

Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 159,00.

XyliMelts klebetablett i nøytral smak, et produkt som gir langvarig lindring for personer som opplever munntørrhet.

Produktnummer: 961874 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 4.98

Klebetabletter mot munntørrhet

Produktinformasjon

XyliMelts klebetablett i nøytral smak, et produkt som gir langvarig lindring for personer som opplever munntørrhet. Disse klebetablettene fra XyliMelts vil bidra til å gi øyeblikkelig komfort og fuktighet til munnen.

Klebetablettene er spesielt utviklet for å bekjempe og lindre munntørrhet, også kjent som xerostomi. De inneholder xylitol, som er et naturlig søtningsstoff som bidrar til å stimulere spyttproduksjonen og tilføre fuktighet til munnen. Klebetablettene er utformet for å feste seg til tannkjøttet og gradvis frigjøre fuktighet og lindring over tid.

Munntørrhet kan oppstå av ulike årsaker, inkludert medisiner, stress, aldring eller medisinske tilstander. XyliMelts klebetabletter gir en langvarig effekt, og kan brukes både om dagen og om natten for å lindre ubehag og tørrhet.

XyliMelts klebetablettene i nøytral smak er enkle å bruke og kan plasseres komfortabelt på tannkjøttet. De er diskrete og kan brukes når som helst og hvor som helst, slik at du kan opprettholde en sunn munnhelse og komfort.

Egenskaper

Navn: XyliMelts klebetablett nøytral 40 stk

Leverandør: Pharmex AS

Varenummer: 961874

Ingredienser

Xylitol 550 mg : Stimulerer fukt, motvirker karies Akasiegummi: Mørkt lag på tabletten som kleber Cellullosegummi: Danner et smørende belegg. Kalsiumkarbonat: Surhetsregulerende middel (pH ca 8) Magnesiumstearate: Bindestoff. Kun naturlige innholdsstoffer. Inneholder ingen animalske produkter.

Handlekurv
XyliMelts klebetablett nøytral 40 stkXyliMelts klebetablett nøytral 40 stk
Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 159,00.
Skroll til toppen