-35%
, ,

A-Derma Protect AH After Sun Lotion 250ml

Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 169,00.

Nyt den umiddelbare lindringen og restaureringen av din hud med A-Derma Protect AH After Sun Lotion.

EAN: 3282770072778 Produktnummer: 934191 Kategorier: , , Stikkord: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0,85

Produktinformasjon

Nyt den umiddelbare lindringen og restaureringen av din hud med A-Derma Protect AH After Sun Lotion. Denne spesialutviklede aftersun-lotionen er ideell for sart og normal hud, og gir nødvendig pleie og komfort etter soling.

Spesialtilpasset sart til normal hud

Denne reparative lotionen er nøye utformet for sart og normal hud, og tilbyr en unik kombinasjon av ingredienser for å berolige, kjøle ned og gjenoppbygge huden etter soleksponering. Bruk den på både ansikt og kropp for optimal pleie.

Pleiende og kjølende effekt

Beriket med hyaluronsyre, bidrar denne lotionen til å fukte huden dypt og sikrer langvarig hydrering. Den kjølende effekten gir øyeblikkelig lettelse til varm og irritert hud, noe som gjør den til en ideell løsning etter en lang dag i solen.

Rask absorbering

A-Derma Protect AH After Sun Lotion har en lett og myk konsistens som raskt trenger inn i huden, uten å etterlate en klissete følelse. Dette gjør lotionen behagelig å bruke og sikrer at huden raskt mottar den fuktigheten og omsorgen den trenger.

Lett sommerduft

Nyt den friske og lette duften av sommer hver gang du påfører denne lotionen. Den delikate duften forbedrer den beroligende og forfriskende opplevelsen, og etterlater huden din ikke bare gjenoppbygget, men også behagelig duftende.

Bruksanvisning

Påfør A-Derma Protect AH After Sun Lotion rikelig på ren og tørr hud etter hver soleksponering. Masser forsiktig inn i huden til den er fullstendig absorbert. Passer for daglig bruk og for både ansikt og kropp.

Gi huden din den beste pleien etter soling med A-Derma Protect AH After Sun Lotion. Dens beroligende, kjølende og gjenoppbyggende egenskaper gjør den til en essensiell del av din sommerhudpleie, spesielt for de med sart hud.

Egenskaper

Navn: Aderma protec ah after sun lot 250 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 934191

Ingredienser

WATER (AQUA).GLYCERIN.CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE.ISOPROPYL PALMITATE. PROPYLENE GLYCOL.C14-22 ALCOHOLS. DIMETHICONE.HYDROXYETHYL.ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER.AVENA SATIVA (OAT) SPROUT OIL.BENZOIC ACID.C12-20 ALKYL GLUCOSIDE.C20-22 ALCOHOLS.C20-22 ALKYL PHOSPHATE.CAPRYLYL GLYCOL.FRAGRANCE (PARFUM). POLYSORBATE 60.SODIUM HYALURONATE.SODIUM HYDROXIDE.SORBITAN ISOSTEARATE.SQUALANE.TOCOPHERYL ACETATE.XANTHAN GUM.

Handlekurv
A-Derma Protect AH After Sun Lotion 250ml
Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 169,00.
Skroll til toppen