-44%
, , , , , ,

Avène Cleanance Hydra 40 ml

Opprinnelig pris var: kr 249,00.Nåværende pris er: kr 139,00.

Avène Cleanance Hydra er en beroligende og fuktighetsgivende krem for tørr og irritert hud. Kremen er lett og ikke-fetende, og absorberes raskt av huden.

EAN: 3282770100891 Produktnummer: 882460 Kategorier: , , , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 4.35

Produktinformasjon

Avène Cleanance Hydra er en beroligende og fuktighetsgivende krem for tørr og irritert hud. Denne lette og ikke-fetende kremen er spesielt utviklet for å lindre og fukte huden mens den samtidig renser den. Her er noen av grunnene til at du vil elske denne kremen:

Fuktighetsgivende og beroligende

Med en blanding av termisk kildevann fra Avène og fuktighetsgivende ingredienser som gir denne kremen en intensiv fuktighet til huden mens den beroliger irritert og tørr hud.

Avène Cleanance Hydra renser og reduserer rødhet

Avène Cleanance Hydra hjelper til med å rense huden og redusere rødhet og irritasjon. Den inneholder også en unik patentert ingrediens som bidrar til å redusere overflødig talgproduksjon og minimere porer.

Letthet og hurtig absorbering

Kremen er lett og ikke-fetende, og absorberes raskt av huden. Den etterlater huden myk og smidig uten å tette porene.

Egenskaper

Navn: Avène Cleanance Hydra 40 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 882460

Ingredienser

AVENE AQUA, CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, PEG-12, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL LINOLEATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BENZOIC ACID, PARFUM, GLYCERYL LINOLENATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL PALMITATE, GLYCERINE SOJA OIL, SODIUM DEXTRAN SULFATE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM

Handlekurv
Avène Cleanance HydraAvène Cleanance Hydra 40 ml
Opprinnelig pris var: kr 249,00.Nåværende pris er: kr 139,00.
Skroll til toppen