-31%
, , , , ,

Avène Cleansing Foam Mattifying 150 ml

kr 179,00

Avène Cleansing Foam Mattifying 150 ml er en mild og effektiv ansiktsrens som bidrar til å fjerne overflødig olje og urenheter fra huden din.

EAN: 03282779350655 Produktnummer: 947451 Kategorier: , , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 1.33

Produktinformasjon

Avène Cleansing Foam Mattifying er en mild og effektiv ansiktsrens som bidrar til å fjerne overflødig olje og urenheter fra huden din. Denne ansiktsrensen er spesielt utviklet for å passe til fet og kombinert hud, og kan bidra til å gi huden din en matt finish.

Fjerner overflødig olje og urenheter

Denne ansiktsrensen inneholder en unik formel som kan bidra til å fjerne overflødig olje og urenheter fra huden din. Den kan også hjelpe med å forhindre tilstoppede porer, som kan føre til kviser og uren hud.

Beroliger og renser huden

Avène Cleansing Foam Mattifying er også beriket med termisk kildevann fra Avène, som kan hjelpe med å berolige og rense huden din. Denne ansiktsrensen kan bidra til å styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere, slik at den blir bedre rustet til å takle daglig slitasje og miljøbelastninger.

Gir en matt finish med Avène Cleansing Foam Mattifying

Denne ansiktsrensen er spesielt utviklet for å passe til fet og kombinert hud, og kan bidra til å gi huden din en matt finish. Den kan også hjelpe med å redusere synligheten av glinsende hud, slik at huden din ser sunn og frisk ut.

Egenskaper

Navn: Avène Cleansing Foam Mattifying 150 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 947451

Ingredienser

Avene Aqua, Water (Aqua), Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Cocoyl Glutamate, Lactic Acid, Citric Acid, Disodium Edta, Fragrance (Parfum), Glutamic Acid, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride.

Handlekurv
Avène Cleansing Foam MattifyingAvène Cleansing Foam Mattifying 150 ml
kr 179,00
Skroll til toppen