-37%
, , , , , ,

Avène Hydrance UV Light SPF30 40 ml

kr 189,00

Avène Hydrance UV Light SPF30 gir øyeblikkelig fuktighet til huden, noe som gjør den myk og glatt. Den gir ikke tette porer eller irritasjon.

EAN: 03282779206310 Produktnummer: 839871 Kategorier: , , , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 4.73

Produktinformasjon

Hold huden din hydrert og beskyttet mot solskader med Avène Hydrance UV Light SPF30 fuktighetskrem. Denne lette kremen gir intens fuktighet til huden og beskytter mot skadelige UVA- og UVB-stråler med SPF30. Passer til deg som ønsker å ta vare på huden, uten å sprenge budsjettet eller bruke en 10-trinns rutine både morgen og kveld- selv om du også kan inkorporere kremen i denne regimen!

Intens fuktighet med Avène Hydrance UV Light SPF30

Avène Hydrance UV Light SPF30 gir øyeblikkelig fuktighet til huden, noe som gjør den myk og glatt. Den inneholder termisk kildevann fra Avène som beroliger og lindrer tørrhet og irritasjon. Kremen gir intensiv fuktighet til huden, og bidrar til å styrke hudbarrieren slik at du er klar for å møte dagen uten å måtte tenke på huden.

Solbeskyttelse

Med SPF30 beskytter denne kremen huden mot solskader som kan forårsake tidlig aldring, pigmentering og solbrenthet. Den inneholder også antioksidanter som bidrar til å forhindre skader forårsaket av frie radikaler. Solbeskyttelse er essensielt i ansiktskremer som brukes på dagtid, og vil gi huden den beskyttelsen den trenger gjennom dagen.

Passer for alle hudtyper

Avène Hydrance UV Light SPF30 er ideell for alle hudtyper, men er mest utviklet for kombinasjons- og sensitiv hud. Den er ikke-komedogen og hypoallergenisk, og gir ikke tette porer eller irritasjon. Dette betyr at kremen passer ypperlig selv om du kan slite med kviser eller hudormer (såkalte «blackheads» på engelsk).

Behagelig tekstur

Kremen er en lett og behagelig konsistens som tilfører huden fuktighet og etterlater den myk og behagelig. Gir en umiddelbar følelse av luksus. Duften er myk og lett, og etterlater ikke en lukt som er sjenerende for deg eller andre.

Holdbarhet og påføring

Denne 40 ml fuktighetskremen med solbeskyttelse er enkel å påføre og absorberes raskt av huden. Etterlater huden myk og fuktet, med virketid på opptil 24 timer. Kremen kan brukes flere ganger om dagen. Den har en holdbarhet på 12 måneder etter åpning. Kremen kommer i en praktisk tube som gjør påføring enkel og hygienisk. Tuben har såpass liten størrelse at den kan tas med hvor som helst, slik at du aldri trenger å bekymre deg for tørr hud gjennom dagen.

Avene- Fransk hudpleie

Avene skiller seg fra andre hudpleiemerker på flere måter. For det første bruker de en spesiell ingrediens i produktene sine kalt Avene Thermal Spring Water. Dette er en naturlig kilde som inneholder mineraler og sporstoffer som er gunstige for huden. Denne ingrediensen hjelper til med å berolige og lindre huden og er spesielt egnet for personer med sensitiv hud.

I tillegg til Thermal Spring Water, bruker Avene også andre naturlige ingredienser i produktene sine. Disse ingrediensene er nøye utvalgt for å gi maksimal effektivitet uten å irritere eller skade huden.

Avene er et hudpleiemerke som virkelig respekterer huden din. Med deres bruk av naturlige og trygge ingredienser, og deres bredt utvalg av produkter for forskjellige hudtyper og hudtilstander, har Avene blitt et populært valg blant hudpleieeksperter og forbrukere. Enten du har tørr, fet, kombinert eller sensitiv hud, kan Avene hjelpe deg med å oppnå en sunn og strålende hud.

Egenskaper

Navn: Avène Hydrance UV Light SPF30 40 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 839871

Ingredienser

Avene thermal spring water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclomethicone, Octocrylene, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Aluminium starch octenylsuccinate, Glycerin, Polymethyl Methacrylate, Potassium cetyl Phosphate, Bensoic acid, Beta-sitosterol, Caprylic/capric triglyceride, Carbomer, Chlorphenesin, Disodium edta, Fragrance, Glycine soja (soybean) seed extract, Hydrogenated coco-glycerides, Lecithin, Phenoxyethanol, Poloxamer 188, Sodium chondroitin sulfate, Sodium hydroxide, Tocopheryl glucoside, Xanthan gum.

Handlekurv
Avène Hydrance UV Light SPF30Avène Hydrance UV Light SPF30 40 ml
kr 189,00
Skroll til toppen