-44%
, , , , ,

Avène Lip Butter 10 gram

Opprinnelig pris var: kr 159,00.Nåværende pris er: kr 89,00.

Avène Lip Butter er den ultimate løsningen for tørre og sprukne lepper. Den bidrar også til å reparere og nære huden, og etterlater leppene myke og smidige.

EAN: 3282770147261 Produktnummer: 996406 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 14.40

Produktinformasjon

Avène Lip Butter er den ultimate løsningen for tørre og sprukne lepper. Denne fyldige og luksuriøse leppepomaden gir umiddelbar lindring og fuktighet til leppene dine, samtidig som den beskytter mot ytre påvirkninger som kulde og vind.

Intensiv fuktighet og næring med Avène Lip Butter

Med en blanding av sheasmør og Avène Thermal Spring Water, gir denne leppepomaden en dyp og langvarig fuktighet til leppene dine. Den bidrar også til å reparere og nære huden, og etterlater leppene myke og smidige.

Beskytter mot ytre påvirkninger

Avène Lip Butter inneholder et høyt innhold av vitamin E, som beskytter leppene mot skadelige frie radikaler og ytre påvirkninger som kulde og vind. Den gir også en lett og beskyttende barriere som holder fuktigheten inne i leppene.

Deilig duft og smak

Denne leppepomaden har en delikat duft av vanilje og pistasj, og en lett søt smak som gjør den til en ekte nytelse å bruke.

Egenskaper

Navn: Avène Lip Butter 10 gram

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 996406

Ingredienser

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (Ricinus Communis Seed Oil), Dipentaerythrityl Tetrahydroxystearate/Tetraisostearate, Isopropyl Palmitate, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Behenyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Hydrogenated Polyisobutene, Vp/Hexadecene Copolymer, Polyethylene, Beeswax(Cera Alba), Butyrospermum Parkii(Shea)Butter(Butyrospermum Parkii Butter), Avene Thermal Spring Water(Avene Aqua), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Simmondsia Chinensis Seed Oil), Bht, Bisabolol, Caprylic/Capric Triglyceride, Caramel, Fragrance(Parfum), Isopropyl Myristate, Tocopherol, Tocopheryl Glucoside.

Handlekurv
Avène Lip Butter 10 gramAvène Lip Butter 10 gram
Opprinnelig pris var: kr 159,00.Nåværende pris er: kr 89,00.
Skroll til toppen