-29%
, , , , ,

Avène Soothing Eye Contour Cream 10 ml

Opprinnelig pris var: kr 239,00.Nåværende pris er: kr 169,00.

Avène Soothing Eye Contour Cream 10 ml er en fuktighetsgivende øyekrem som er spesielt utviklet for å gi intensiv pleie til det sensitive området rundt øynene dine.

EAN: 3282779004411 Produktnummer: 923040 Kategorier: , , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 15.20

Produktinformasjon

Avène Soothing Eye Contour Cream er en fuktighetsgivende øyekrem som er spesielt utviklet for å gi intensiv pleie til det sensitive området rundt øynene dine. Denne øyekremen kan bidra til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som den gir næring og beskyttelse til huden din.

Intensiv fuktighet med Avène Soothing Eye Contour Cream

Denne øyekremen er beriket med en unik formel som kan bidra til å gi intensiv fuktighet til det sensitive området rundt øynene dine. Den kan også hjelpe med å redusere synligheten av tørrhet og irritasjon, som kan føre til at huden ser gusten og trøtt ut.

Reduser synligheten av fine linjer og rynker

Øyekremen kan også bidra til å redusere synligheten av fine linjer og rynker rundt øynene dine. Denne øyekremen inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser som kan hjelpe med å forbedre hudens elastisitet og fasthet, slik at huden ser fastere og mer ungdommelig ut.

Næring og beskyttelse til huden

Denne øyekremen er spesielt utviklet for å gi næring og beskyttelse til det sensitive området rundt øynene dine. Den er beriket med termisk kildevann fra Avène, som kan bidra til å berolige og rense huden din samtidig som den tilfører essensielle næringsstoffer og fuktighet.

Egenskaper

Navn: Avène Soothing Eye Contour Cream 10 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 923040

Ingredienser

AVENE AQUA; PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL); CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,; OCYCLOMETHICONE; GLYCERIN; SUCROSE STEARATE; PEG-12,; SUCROSE DISTEARATE; TRIETHANOLAMINE; BATYL ALCOHOL; BISABOLOL; CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES; CARBOMER; DEXTRAN SULFATE; DISODIUM EDTA; SODIUM HYALURONATE; TOCOPHERYL GLUCOSIDE;

Handlekurv
Avène Soothing Eye Contour CreamAvène Soothing Eye Contour Cream 10 ml
Opprinnelig pris var: kr 239,00.Nåværende pris er: kr 169,00.
Skroll til toppen