-44%
, , , , ,

Avène Thermal Spring Water 150 ml

Opprinnelig pris var: kr 149,00.Nåværende pris er: kr 84,00.

Avène Thermal Spring Water har beskyttende egenskaper som kan hjelpe deg med å beskytte huden mot ytre påvirkninger.

EAN: 03282779003124 Produktnummer: 980128 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.63

Produktinformasjon

Skjem bort huden din med Avène Thermal Spring Water. Denne naturlige termalsk kildevannet er kjent for sine beroligende og anti-irriterende egenskaper, og er ideell for å fukte og roe ned huden din. Vannet er også rikt på mineraler og antioksidanter, og kan brukes til å berolige huden etter solbrenthet, barbering, eller for å sette sminken din.

Beroligende fuktighet med Avène Thermal Spring Water

Produktet er kjent for å gi en umiddelbar følelse av friskhet og beroligelse til huden. Med sine unike mineraler og pH-nivå på 7,5, har det en fuktighetsgivende og rensende effekt som gjør at huden din føles myk og revitalisert. Vannet kan brukes som en toner eller mist for å gi ekstra fuktighet og lindre irritert hud.

Beskyttende egenskaper

Produktet har beskyttende egenskaper som kan hjelpe deg med å beskytte huden mot ytre påvirkninger. Det kan brukes til å berolige huden etter solbrenthet eller irritasjon forårsaket av barberskjæring. Vannet inneholder antioksidanter som kan beskytte huden mot miljøskader og for tidlig aldring.

Allsidig anvendelse

Avène Thermal Spring Water er en allsidig skjønnhetsbehandling som kan brukes på forskjellige måter. Det kan brukes til å forfriske ansiktet ditt i løpet av dagen, sette sminken din, eller gi ekstra fuktighet til tørr hud. Du kan også bruke det på kroppen din etter trening eller som en del av din daglige hudpleierutine.

Egenskaper

Navn: Avène Thermal Spring Water 150 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 980128

Ingredienser

Avène Thermal Spring Water.

Handlekurv
Avène Thermal Spring WaterAvène Thermal Spring Water 150 ml
Opprinnelig pris var: kr 149,00.Nåværende pris er: kr 84,00.
Skroll til toppen