-27%
, , , , , ,

Avène Tolerance renselotion 200 ml

kr 109,00 ,-

Avène Tolerance renselotion er en mild og skånsom rensemelk som er spesielt utviklet for å rense selv den mest sensitive hudtypen.

EAN: 03282770142280 Produktnr: 821364 Kategorier: , , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 0.75

Produktinformasjon

Avène Tolerance renselotion er en mild og skånsom rensemelk som er spesielt utviklet for å rense selv den mest sensitive hudtypen. Med en unik formulering som er fri for duft og konserveringsmidler, vil denne rensemelken hjelpe deg med å fjerne urenheter og sminke, samtidig som den beroliger og beskytter huden din.

Mild og skånsom rensing med Avène Tolerance renselotion

Avène Tolerance renselotion er spesielt utviklet for å være mild og skånsom mot selv den mest sensitive hudtypen. Den har en unik formulering som er fri for duft og konserveringsmidler, noe som gjør den ideell for personer som er utsatt for allergier og hudirritasjoner. Denne rensemelken etterlater huden din ren og myk, uten å tørke den ut.

Renser og fjerner sminke

Denne rensen er ideell for å fjerne sminke og urenheter fra huden din. Den inneholder fuktighetsgivende ingredienser som bidrar til å mykgjøre og løse opp sminke, samtidig som den forsiktig fjerner urenheter og smuss fra huden. Etter bruk vil huden din føles ren og frisk.

Beroligende og beskyttende for sensitiv hud

Rensen er beriket med Avènes termalkildevann, som har en beroligende og beskyttende effekt på huden din. Denne rensemelken er spesielt egnet for sensitiv hud som er utsatt for irritasjon og rødhet. Etter bruk vil huden din føles beroliget og beskyttet, samtidig som den er renset og fornyet.

Egenskaper

Navn: Avene tolerance renselotion

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 821364

Ingredienser

Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Cetearyl Alcohol, Aquaphilus Dolomiae Extract Filtrate, Arginine, Caprylyl Glycol, Coco-Glucoside, Disodium Phosphate, Hydroxycapric Acid, Magnesium Oxide, Potassium Phosphate, Sodium Benzoate, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Hydroxide, Tromethamine, Water (Aqua).

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
avene tolerance renselotionAvène Tolerance renselotion 200 ml
kr 109,00 ,-
Skroll til toppen