-34%
, , ,

Bio-Magnesium Tabletter 60stk

kr 99,00

Bio-Magnesium Tabletter 60stk, et kosttilskudd som gir naturlig støtte for muskler og nervesystem.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 2.48

Magnesiumtilskudd

Produktinformasjon

Bio-Magnesium Tabletter 60stk, et kosttilskudd som gir naturlig støtte for muskler og nervesystem. Disse magnesium-tablettene vil hjelpe deg med å opprettholde god muskelfunksjon og nervesystemets helse.

Bio-Magnesium Tabletter inneholder en høykvalitetsform av magnesium som er lett for kroppen å absorbere og utnytte. Magnesium er et essensielt mineral som spiller en viktig rolle i over 300 enzymreaksjoner i kroppen, inkludert muskelavslapning, nervefunksjon og energimetabolismen.

Regelmessig bruk av Bio-Magnesium Tabletter kan bidra til å lindre muskelkramper, redusere muskelspenninger og forbedre generell muskelhelse. I tillegg støtter magnesium også nervesystemet, og kan bidra til å redusere stress og angst.

Disse tablettene er enkle å ta og dosere, og kommer i en praktisk pakke med 60 stk, som gir en måneds forsyning av magnesium.

Egenskaper

Navn: Bio-Magnesium Tabletter 60stk

Leverandør: Pharma Nord Norge AS

Varenummer: 982959

Ingredienser

Magnesiumkarbonat, magnesiumhydroksid, fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), magnesiumacetat, antiklumpemiddel: (dicalciumfosfat), overflatebehandlingsmiddel: (hydroxpropylmetylcellulose), antiklumpemiddel: (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).

Handlekurv
Bio-Magnesium Tabletter 60stkBio-Magnesium Tabletter 60stk
kr 99,00
Skroll til toppen