, , , , ,

CeraVe Resurfacing Retinol Serum 30 ml

kr 179,00

CeraVe Resurfacing Retinol Serum er en avansert hudpleiebehandling som inneholder retinol, en kraftig ingrediens som kan bidra til å forbedre hudens tekstur og jevne ut hudtonen.

EAN: 3337875829007 Produktnummer: 987813 Kategorier: , , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 5.97

Produktinformasjon

CeraVe Resurfacing Retinol Serum er en avansert hudpleiebehandling som inneholder retinol, en kraftig ingrediens som kan bidra til å forbedre hudens tekstur og jevne ut hudtonen. Dette serumet er en del av CeraVe’s omfattende hudpleieserie, kjent for å være skånsom mot huden samtidig som den gir effektive resultater.

Fordeler med CeraVe Resurfacing Retinol Serum

  1. Retinol-fordeler: Retinol er kjent for å bidra til å redusere synlige tegn på aldring, inkludert fine linjer, rynker og ujevn hudtekstur.
  2. Eksfoliering: Serumet inneholder også ceramider og hyaluronsyre som bidrar til å eksfoliere og fukte huden, noe som kan forbedre hudens overflate.
  3. Skånsom formulering: CeraVe er kjent for sin skånsomme formulering som passer for sensitiv hud. Serumet er parfymefritt og inneholder ikke irriterende ingredienser.
  4. Enkel påføring: Serumet leveres i en praktisk pumpeflaske som gjør det enkelt å dosere og påføre.
  5. Fuktighetsgivende: I tillegg til retinol og eksfolierende ingredienser, inneholder serumet også ceramider som bidrar til å styrke hudens barriere og holde den fuktet.

Bruksområder

CeraVe Resurfacing Retinol Serum er ideelt for de som ønsker å adressere hudproblemer som tidlige aldringstegn, ujevn hudtekstur og ujevn hudtone. Det kan være spesielt nyttig for de med normal til tørr hud.

Når du bruker et produkt med retinol, er det viktig å være forsiktig og bruke solbeskyttelse, da retinol kan gjøre huden mer følsom for solen. Det anbefales å bruke produktet om kvelden og følge bruksanvisningen for beste resultat.

CeraVe Resurfacing Retinol Serum kan være et verdifullt tillegg til din hudpleierutine for å hjelpe deg med å oppnå en jevnere og mer ungdommelig hud. Husk imidlertid å konsultere en hudlege eller hudpleiespesialist hvis du har spesifikke hudproblemer eller bekymringer.

Egenskaper

Navn: CeraVe Resurfacing Retinol Serum 30 ml

Leverandør:

Varenummer987813

Ingredienser

Handlekurv
CeraVe Resurfacing Retinol SerumCeraVe Resurfacing Retinol Serum 30 ml
kr 179,00
Skroll til toppen