, , , , ,

Compeed Gnagsårplaster Extreme Medium 5stk

kr 62,00

Compeed Gnagsårplaster Extrem er en ekstra trykkavlastning og gir umiddelbar smertelindring ved gnagsår.

EAN: 3574660649130 Produktnummer: 839812 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 12,40

Produktinformasjon

Compeed Gnagsårplaster Extrem er en ekstra trykkavlastning og gir umiddelbar smertelindring ved gnagsår. Plasteret anbefales til mer krevende aktivteter som lengre løpedistanser eller fjellturer. 

Compeed gangsårplaster Extrem gir deg som trener mye en effektiv beskyttelse ettersom plasteret fungerer som et ekstra hudlag og gir trykkavlastning og smertelindring. I tillegg beskytter plasteret mot vann, smuss og bakterier.

Compeed® hydrokolloid teknologi er en aktiv gel som bevarer den naturlige fuktighetsbalansen som gir best mulig forutsetninger for legning av gnagsår eller vannblemmer. Når eventuell væske fra vannblemmen kommer i kontakt med hydrokolloidplasteret, skapes en gel som gir optimal støtdemping mot friksjon og trykk. Plasteret hindrer og at det blir dannet sårskorpe, noe som vil fremskyve legningsprosessen.

Huden skal være ren og tørr før plasteret settes på. Ikke rør ved plasterets klebesiden. Sett på plasteret og la det sitte på til det løsner av seg selv. Kan sitte på i flere dager.

Diabetikere bør rådføre seg med lege før bruk. Skal ikke brukes på infiserte sår.

Egenskaper

Navn: Compeed Gnagsårplaster Extreme Medium 5stk

Leverandør: Conaxess Trade Norge As

Varenummer: 839812

Medisinsk utstyr: klasse IIa

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Compeed Gnagsårplaster ExtremCompeed Gnagsårplaster Extreme Medium 5stk
kr 62,00
Skroll til toppen