-25%
, , , ,

Corega festemiddel nøytral smak 40g

Opprinnelig pris var: kr 79,00.Nåværende pris er: kr 59,00.

Corega Neutral Taste kremfestemiddel til tannproteser som holder hele dagen.

EAN: 05000198136401 Produktnummer: 902060 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g: kr. 1.98

Festemiddel for tannproteser

Produktinformasjon

Corega Neutral Taste kremfestemiddel til tannproteser med nøytral smak.

Corega Neutral Taste kremfestemiddel til tannproteser som holder hele dagen. Den har en ekstra sterk festeevne som virker raskt etter at den er påført. Festemiddel anvendes i de tilfeller hvor protesen sitter dårlig. Corega Neutral Taste festemiddel hindrer også matrester fra å trenge inn mellom tannprotesen og gommen. Den er enkel å bruke og har nøytral smak som ikke skal påvirke smaken på mat.

Bruksområde:

Festemiddel påføres én gang daglig. Rengjør tannprotesen og tørk den godt. Påfør festemiddelet i korte striper, anvend en liten mengde første gang du bruker produktet. Kom ikke for nær kanten av protesen. Skyll munnen før du setter inn protesen og deretter trykk protesen på plass, hold den fast og bit sammen i noen sekunder for at den skal feste seg. Bruk mer hvis det er nødvendig. Bruk av for mye festekrem kan føre til at den trenger ut i munnen.

Prøv deg frem noen par ganger, det kan ta noen forsøk før man finner den riktige mengden for sin protese. Ved fjerning av protesen, skyll munnen med vann og vipp protesen langsomt fra side til side. Fjern resten av festekremen fra protesen og munnen med varmt vann og en myk børste. Protesen rengjøres med rengjøringsmiddel fra Corega og skylles med vann. Henvend til tannlege om du trenger å bruke festekremen flere ganger på dagen.

Forsiktighetsregler:

Oppbevares utilgjengelig for barn. Stopp bruk av produktet hvis du opplever en allergisk reaksjon eller ubehag. Hold korken og tuppen av tuben tørr. Produktet har resirkulerbar kartong.

Egenskaper

Navn: Corega festemiddel nøytral smak

Leverandør: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare

Varenummer: 902060

Medisinsk utstyr: Medisinsk utstyr

Ingredienser

Calcium/sodium PVM/MA copolymer, Petrolatum, Cellulose gum, Paraffinum liquidum.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CoregaCorega festemiddel nøytral smak 40g
Opprinnelig pris var: kr 79,00.Nåværende pris er: kr 59,00.
Skroll til toppen