, , ,

CuraMed hoste&hals eukalyptus

kr 69,90

Curamed Hoste&Hals eukalyptus er sukkerfrie halspastiller med en myk kjerne som hjelper med å smøre halsen og lindre sårhet.

EAN: 07070866033118 Produktnummer: 843123 Kategorier: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk kr: 4,37

Mot sår hals

Produktinformasjon

Curamed Hoste&Hals eukalyptus er sukkerfrie halspastiller med en myk kjerne som hjelper med å smøre halsen og lindre sårhet. Den inneholder mentol og fennikel som åpner opp og forbedrer luftstrømmen i nesen, berolige tørr og sår hals. Den lindrer også hoste og ubehag i halsen. Halspastillene inneholder i tillegg sink og vitamin C som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Med smak av eukalyptus.

Anbefales ikke til barn og unge under 18 år. Skal ikke brukes av gravide og ammende. Kan virke avførende ved stort inntak. Inneholder søtstoffer. oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kosthold og sunn livsstil.

Egenskaper

Navn: CuraMed hoste&hals eukalyptus

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 843123

Ingredienser

Fyllstoffer (isomalt, maltitolsirup), syre (sitronsyre), ekstrakt av sitronmelisse, L-askorbinsyre, timianekstrakt, sinksulfat, aromaer, karamellsukkersirup, søtstoff (sukralose), fargestoff (betakaroten), ingefærekstrakt, mentol​.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Curamed Hoste&Hals eukalyptusCuraMed hoste&hals eukalyptus
kr 69,90
Skroll til toppen