, ,

Curamed Sår Hals Sugetabletter med råmelk 20 stk

kr 59,00

Curamed Sår Hals Sugetabletter med råmelk er din naturlige lindring for sår hals og ubehag

EAN: 05702071366164 Produktnummer: 880555 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 2.95

Sugetabletter mot sår hals

Produktinformasjon

Curamed Sår Hals Sugetabletter med råmelk er din naturlige lindring for sår hals og ubehag. Denne pakken inneholder 20 praktiske sugetabletter som gir øyeblikkelig lindring og styrker kroppens eget forsvarssystem. Med nøye utvalgte ingredienser og råmelkens kraft, er dette produktet en uunnværlig følgesvenn for å takle sår hals og irritasjon.

Fordeler med Curamed Sår Hals Sugetabletter med råmelk

  1. Råmelkens helbredende kraft: Vår unike formel inneholder ekte råmelk, kjent for sine naturlige antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper. Den bidrar til å berolige irritert vev i halsen og fremskynder helingsprosessen.
  2. Øyeblikkelig lindring: De sugevennlige tablettene er enkle å bruke og gir umiddelbar lindring fra smerte og ubehag i halsen. Perfekt for når du trenger rask hjelp.
  3. Styrker immunforsvaret: Curamed Sår Hals Sugetabletter støtter også kroppens eget immunforsvar. Ved regelmessig bruk kan de bidra til å forebygge fremtidige halsproblemer.
  4. Naturlig og trygt: Våre sugetabletter er laget med naturlige ingredienser og er fri for kunstige farger eller konserveringsmidler. De er også glutenfrie og egnet for de fleste kosthold.
  5. Praktisk pakking: Den kompakte boksen med 20 tabletter passer perfekt i vesken eller lommen, slik at du kan ha dem med deg overalt.

Curamed Sår Hals Sugetabletter med råmelk er en pålitelig og effektiv måte å lindre sår hals og forbedre din generelle velvære. Ta vare på halsen din med det beste fra naturen. Bestill din pakke i dag og opplev den naturlige lindringen du fortjener.

Egenskaper

Navn: Curamed Sår Hals Sugetabletter med råmelk 20 stk

Leverandør:

Varenummer: 880555

Ingredienser

Søtstoffer (sorbitol, xylitol, neohesperidin DC), kolostrum (råmelk), L-askorbinsyre, naturlig aroma, overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), nikotinamid, kolekalciferol.

Handlekurv
Curamed Sår Hals Sugetabletter med råmelkCuramed Sår Hals Sugetabletter med råmelk 20 stk
kr 59,00
Skroll til toppen