, , , , , , , , ,

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm 45 ml

kr 149,00

Denne kremen inneholder en unik formel som er rik på næringsrike ingredienser som gir huden din den nødvendige fuktigheten og næringen for å reparere og gjenoppbygge hudbarrieren.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr. 3,11

Produktinformasjon

Allsidig og intensiv fuktighetskrem

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm er en allsidig og intensiv fuktighetskrem som gir huden din den nødvendige fuktigheten og næringen den trenger for å reparere og gjenoppbygge hudbarrieren. Denne kremen er utviklet for å berolige og beskytte tørr og skadet hud på hele kroppen, inkludert ansikt, hender, føtter og albuer. Dermatologisk testet.

Rik på næringsrike ingredienser

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm inneholder en unik formel som er rik på næringsrike ingredienser som panthenol, glyserin og bisabolol. Disse ingrediensene bidrar til å berolige og beskytte tørr og skadet hud, samtidig som de gir den nødvendige fuktigheten og næringen for å reparere og gjenoppbygge hudbarrieren.

Beskytter og gir øyeblikkelig lindring

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm danner en beskyttende barriere på huden som hjelper til med å holde på fuktigheten og beskytte huden mot ytre påvirkninger som kan forverre tørr og skadet hud. Denne kremen gir også øyeblikkelig lindring og reduserer følelsen av kløe og irritasjon på huden.

Egenskaper

Navn: Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm 45 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 969426

Ingredienser

Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Ceresin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Glycerin, Bisabolol

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm 45 mlEucerin Aquaphor Soothing Skin Balm 45 ml
kr 149,00
Skroll til toppen