, , , , ,

Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Milk 200 ml

kr 119,00

Eucerin DermatoCLEAN Rensemelk er en mild og effektiv rens som fjerner urenheter og sminke, samtidig som den styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Denne rensemelken er spesielt formulert for å tilfredsstille de spesielle behovene til tørr og sensitiv hud.

Produktnummer: 953136 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr. 0,60

Rensemelk som fjerner urenheter i huden samtidig gir fuktighet til tørr hud

Produktinformasjon

Mild rensing for sensitiv hud

Eucerin DermatoCLEAN Rensemelk er spesielt formulert for å være mild på sensitiv hud. Den er utviklet for å rense og fjerne urenheter uten å tørke ut eller irritere huden. Den milde formelen er også egnet for bruk rundt øynene, og fjerner forsiktig sminke og mascara.

Styrker hudens beskyttelsesbarriere

Eucerin DermatoCLEAN Rensemelk inneholder naturlige fuktighetsgivende ingredienser som glyserin og hyaluronsyre. Disse ingrediensene bidrar til å styrke hudens beskyttelsesbarriere og beskytter mot fuktighetstap, noe som er spesielt viktig for tørr hud. Rensemelken etterlater huden fuktig og forfrisket.

Fordeler med regelmessig bruk

Regelmessig bruk av Eucerin DermatoCLEAN Rensemelk vil gi deg en myk og smidig hud. Ved å fjerne urenheter og sminke fra huden din, vil denne rensemelken hjelpe til med å forhindre tilstoppede porer og kviser. Med den fuktighetsgivende formelen vil huden din se mer ungdommelig ut og føles mer elastisk.

Egenskaper

Navn: Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Milk 200 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 953136

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Glucoside, Cetearyl, Isononanoate, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Sodium Citrate, Citric Acid, Glyceryl Stearate SE, Carbomer, Trisodium EDTA, Sodium Cetearyl Sulfate, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Potassium Sorbate

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Milk 200 ml
kr 119,00
Skroll til toppen