, , , , , , ,

Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity Day Cream SPF15 50 ml

kr 424,90

Med en unik formulering som kombinerer hyaluronsyre og arctiin, bidrar denne dagkremen til å redusere synligheten av rynker og fine linjer, samtidig som den gir huden et fastere og mer ungdommelig utseende.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr. 8,50

Reduser synligheten av fine linjer og rynker med Eucerin

Produktinformasjon

Fyller ut fine linjer og rynker

Eucerin Hyaluron Filler Elasticity Day Cream SPF15 er beriket med hyaluronsyre som bidrar til å fylle ut fine linjer og rynker i huden. Hyaluronsyre er en naturlig substans som finnes i huden og som hjelper til med å opprettholde fuktigheten. Denne dagkremen inneholder også arctiin, som bidrar til å øke produksjonen av kollagen i huden. Resultatet er en mer glatt og jevn hudtekstur med færre synlige rynker.

Gir huden fasthet og elastisitet

Eucerin Hyaluron Filler Elasticity Day Cream SPF15 er også utviklet for å gi huden fasthet og elastisitet. Arctiin, som er hovedingrediensen i denne dagkremen, bidrar til å øke produksjonen av kollagen i huden. Kollagen er en viktig substans som hjelper til med å gi huden fasthet og elastisitet. Med regelmessig bruk vil denne dagkremen bidra til å gi huden et fastere og mer ungdommelig utseende.

Beskytter mot solskader

Eucerin Hyaluron Filler Elasticity Day Cream SPF15 er også beriket med en solbeskyttelsesfaktor på 15, som hjelper til med å beskytte huden mot skadelige UV-stråler fra solen. Solstråler kan forårsake skader på huden og bidra til tidlig aldring, så det er viktig å beskytte huden med en dagkrem som inneholder en solbeskyttelsesfaktor.

Egenskaper

Navn: Eucerin Hyaluron Filler Elasticity Day Cream SPF15 50 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 840873

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Octyldodecanol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate Citrate, Caprylic/Capric Triglyceride, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Dicaprylyl Ether, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Behenyl Alcohol, Distarch Phosphate, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity Day Cream SPF15 50 ml
kr 424,90
Skroll til toppen